CHP'li Karadeniz'den Taziye Mesajı

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Barış Karadeniz Şırnak’ın İdil ilçesinde ve Bingöl’de şehit düşen kahraman askerlerimiz için taziye mesajı yayınladı.

Vekil Haberleri 10.12.2019, 10:13
CHP'li Karadeniz'den Taziye Mesajı

Karadeniz Mesajında;


‘’Şırnak’ın İdil ilçesinde hain terör örgütlerince tuzaklanan el yapımı patlayıcının imha edilmesi sırasında meydana gelen patlamada Uzman Çavuş Kemal Sayar ve Astsubay Üstçavuş Esma Çevik, Bingöl’de yaşanan elim kaza sonucu ağır yaralanıp kaldırıldığı hastanede şehit düşen Astsubay Çavuş Halil Ulaş Yıldırım’ın şehitlik  haberlerini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Ailelerin evine şehit ateşi düştü, milletimizin yüreği yandı.


Kurulduğu günden beri türlü saldırılara maruz kalan, düştüğü her yerde kalkmasını bilen bu aziz millet hiçbir tehdide ya da baskıya boyun eğmemiştir, eğmeyecektir. Bugün evlerimizde rahat yaşayabiliyorsak bunu aziz şehitlerimize, kahraman gazilerimize borçluyuz. Milletimizin huzuru ve istikbali uğrunda şehit düşen Uzman Çavuş Kemal Sayar, Astsubay Üstçavuş Esma Çevik ve Astsubay Çavuş Halil Ulaş Yıldırım şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailesine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum’’ ifadelerine yer verdi.  

Yorumlar (0)