CHP'li Karaca'dan Atatürk'e Hakaret Eden Kamu Görevlisi Hakkında Suç Duyurusu!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Denizli’de Facebook sosyal medya platformundan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret eden Said Dağdaş hakkında Denizli Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu. CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e dil uzatma cüretinde, manevi hatırasına hakaret gafletinde bulunan bu kişinin hakareti cezasız kalmamalı.” değerlendirmesinde bulundu.

Vekil Haberleri 12.11.2019, 12:05
CHP'li Karaca'dan Atatürk'e Hakaret Eden Kamu Görevlisi Hakkında Suç Duyurusu!

Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 81. Yıldönümü anmalarını Türkiye’nin dört bir yanında Atasına saygı ve özlemle yerine getiren milyonlarca insanın olduğuna dikkat çeken CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca ‘Said Dağdaş isimli vatandaş Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümü 10 Kasım için ‘Dünyada en gülünç olay yaşanacak yine! 9:05’te bazıları putlarına saygı için duracaklar ayakta’ gibi ifadelerde bulunuyor. Mustafa Kemal Atatürk bu ülkenin kurtuluşunun ve kuruluşunun mimarı, halkımızın kahramanıdır. Bağımsız bir cumhuriyeti borçlu olduğumuz Mustafa Kemal Atatürk’e put demek hiç kimsenin haddine değildir.’ dedi.

ATATÜRK ALEYHİNE İŞLENEN SUÇLAR KAPSAMINDA SUÇ DUYURUSU

Orman Genel Müdürlüğü’nde çalıştığı tespit edilen, sosyal medya profilinde künyesinde “Şube Müdürü” olarak kendini tanıtan Said Dağdaş’ın sosyal medya hesaplarından Atatürk’e diktatör deme gafletinde bulunduğuna dikkat çeken Gülizar Biçer Karaca ‘Bu kişi hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundum. Atatürk Aleyhine İşlenen Suçlar Hakkında Kanun gereği hak ettiği cezayı alması için hukuki sürecin takipçisi olacağım. T.C.’nin kurucusu M. Kemal Atatürk’e hakaret eden bir devlet memurunun o görevde bir saniye dahi kalması kabul edilemez. Atatürk’ün kurduğu devlet sayesinde maaş alabiliyor. Kamu görevinden de el çektirilmesi şart. Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e dil uzatanlar bilsinler ki; Mustafa Kemal’in evlatları olarak hem O’nun maneviyatına hem de emanet ettiği Cumhuriyetimize her daim sahip çıkacağız.’

Yorumlar (0)