CHP'li İsmail Atakan Ünver'den Kurban Bayramı Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Milletvekili Av. İsmail Atakan Ünver, Kurban Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Vekil Haberleri 30.07.2020, 12:04
CHP'li İsmail Atakan Ünver'den Kurban Bayramı Mesajı

Ünver’in mesajı şu şekilde:

“Ulusal ve dini bayramlarımız Türk milleti olarak barış içinde yaşama arzumuzu ortaya koyduğumuz, bizleri bir arada tutan en önemli günlerimizdir. Bu özel ve anlamlı günler sayesinde insanlar arasında ayrım yapmadan, yoksulluğu yenmek için ödünsüz mücadele verip, güvenilir ve herkese hoşgörüyle davranan bir ahlak anlayışının önemini de anımsıyor, paylaşıyor; paylaştıkça daha da büyüyor, daha da kenetleniyoruz.

Geçmişte olduğu gibi bugün de özünde kardeşlik, dostluk, sevgi, hoşgörü, paylaşmak, dayanışmak gibi yüce değerleri barındıran bu mübarek günü, Kurban Bayramı’nı; hep birlikte karşılamanın mutluluğu içindeyiz. Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün kurucusu olduğu ve kimsesizlerin kimsesi kıldığı Cumhuriyetin temelini oluşturan demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti ilkeleri ışığında yürüdüğümüzü ve hiçbir çocuğun yatağa aç girmemesinin mücadelesini verdiğimizi anımsatarak bu bayram da milletimize barış, kardeşlik, refah diliyor; tüm İslam aleminin hak ettiği huzura bir an önce kavuşmasını temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşünceler ile yarınlara güvenle bakan, siyasi, ekonomik, kültürel ve sosyal anlamda dünyaya örnek olacak düzeyde çağdaş ve kalkınmış bir Türkiye'yi yeniden var etmek umuduyla Kurban Bayramınızı kutlar, kestiğimiz kurbanların ve ibadetlerimizin kabulünü Yüce Allah'tan niyaz ederim. İyi bayramlar.”

Yorumlar (0)