banner773

CHP'li İlgezdi: “Daha kaç müzisyenin ölmesi gerekiyor”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, pandemi döneminde en çok mağdur olan grupların başında gelen müzisyenlerin ve sanatçıların yardım çığlıklarına iktidarın kulaklarını tıkadığını belirterek, “Bugün Bakırköy’de müzisyenler ve işletme sahipleri yine protesto gösterisi yaptı.

Vekil Haberleri 10.02.2021, 17:19 10.02.2021, 17:21
CHP'li İlgezdi: “Daha kaç müzisyenin ölmesi gerekiyor”

İktidar adım atmak için daha kaç müzisyenin intihar etmesi gerekiyor” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, Kültür ve Turizm Bakanlığının sanatçılar için pandemide hayati hiçbir adımı atmadığını hatırlatarak, “Müzisyenler ve müzisyenlerin ekmek kapısı işletmeler kapalı, bu insanlar evlerine ekmek götüremiyor. Seslerini duyurmak için her gün başka bir ortamda protesto gösterisi düzenliyorlar. Bu çığlığı duyun artık” diye konuştu.

Bakırköy meydanında açıklama yapan müzisyenler, işletme sahipleri ve çalışanları otobüslerin, kayak merkezlerinin, Avm’lerin insanlarla dolu olduğunu hatırlatarak, “AVM patronlarını koruyanlar, günlük kazanan yarını olmayan müzisyenleri , işletmelerdeki çalışanları yok sayıyorlar” açıklamasını yaptılar.

Yorumlar (0)