CHP'li Haydar Akar'dan Ramazan Bayramı Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) TBMM Başkanvekili Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Birlik ve beraberliğimizin en güzel sembollerinden olan Ramazan Bayramını hep birlikte karşılamanın sevinci ve mutluluğu içindeyiz.

Vekil Haberleri 12.05.2021, 11:25
CHP'li Haydar Akar'dan Ramazan Bayramı Mesajı

Toplumumuz için büyük anlam taşıyan bayramlar sevginin, umut ve coşkunun yaşandığı birlik, paylaşma ve hoşgörünün en güzel sergilendiği özel günlerdir. Özellikle bayram günlerinde, bugünlerin kazandırdığı alışkanlıkla tüm yaşamımızda iyiye ve güzele yönelmeli, insanlara hoşgörüyle yaklaşmalıyız.

 

Bu Ramazan Bayramını da maalesef dünyada ve ülkemizde yaşanan salgın nedeni ile evlerimizden çıkmadığımız, büyüklerimizi ve sevdiklerimizi kucaklayamadığımız, komşularımızı, kaybettiğimiz yakınlarımızı ziyaret edemediğimiz olağan dışı bir dönemde kutlayacağız. Ancak salgın, bu kutsal ayın sabır, bağışlama, bereket, ibadet, paylaşma ve adaletle özdeş olması gereken yaşamımızın ne kadar önemli olduğunu da gösterdi.

 

Yokun, yoksulun açın halinden anlamamamıza vesile olan ve nefsimizi terbiye etmemiz için tutuğumuz oruçların yanı sıra Pandemi sürecinde Annelerimizle,  Babalarımızla, Evlatlarımızla  kucaklaşamadan  gerçekleştireceğimiz Ramazan bayramımızın millet olarak kucaklaşmanın değerini anlamamıza vesile olmasını diliyor, herkesin birlik ve beraberlik içinde yaşadığı mutlu bayramlar temenni ediyorum. 

 

Yorumlar (0)