CHP'li Haydar Akar'dan Kurban Bayramı Mesajı

Vekil Haberleri 10.08.2019, 10:44
CHP'li Haydar Akar'dan Kurban Bayramı Mesajı

Bayramlar yoksullara, mazlumlara, çare bekleyenlere, kimsesizlere yakınlaşılan, geçmiş öfkelerin, kin ve nefret duyguların bir kenara bırakıldığı günlerdir. Hakça paylaşımın, dayanışmanın, kardeşliğin, barış ve huzurun egemen olduğu Bayramlar, yaşadığımız zor günleri bir nebzede olsa unutturmakta, umudu yeşertmektedir.

Milletçe bir arada olma duygusuna en çok ihtiyacımızın olduğu bugünlerde, birlik ve beraberliğimizi bozma girişiminde bulunan her türlü güce inat, bizler barış, huzur ve kardeşlik demeye devam edeceğiz.

Memleketimizin içerisinde bulunduğu durum ve kötü yönetilmesinden kaynaklanan sıkıntıların, yılgınlık yaratmasına, umutsuzluk üretmesine izin vermeyeceğiz.

Bu nedenle, içtenlikle kutlayacağımız Kurban Bayramı'nın, ayrıştırılmak istenen toplumumuzun birliğinin, bütünlüğünün sağlanmasına, kardeşliğimizin pekiştirilmesine vesile olmasını diliyor, bütün vatandaşlarımızla İslam âleminin Kurban Bayramı'nı esenlik, huzur ve mutluluk dileklerimle kutluyor, sevgiler, saygılar sunuyorum.

Yorumlar (0)