CHP'li Gündoğdu: “Çalışanın, emeklinin hakkını gasp edenler, sandıkta hesap verecek”

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu’nun Babaeski İlçesi Saha Çalışmaları devam ediyor TBMM’nin çalışmalarına ara vermesinin ardından seçim bölgesinde başladığı saha çalışmaları kapsamında 24 Ağustos 2021 Salı günü Babaeski ilçe programını gerçekleştirdi.

Vekil Haberleri 25.08.2021, 06:14
CHP'li Gündoğdu: “Çalışanın, emeklinin hakkını gasp edenler, sandıkta hesap verecek”

Sabah saatlerinde mahalle muhtarlarımızı, ardından Ticaret Borsası’nı, daha sonrada esnafımızı ziyaret ederek ilçemizin ve vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik, çözüm önerilerimizi anlattık.

Babaeski merkez ziyaretlerimizin ardından akşam saatlerinde de Karahalil beldemizi ziyaret ederek vatandaşlarımızla birlikte olduk.

Saray Hükümetinin 2022-2023 yılları için memura ve memur emeklisine reva gördüğü sefalet ücreti, çalışanları hayal kırıklığına uğratmıştır.

TUİK’in açıkladığı enflasyon yüzde 19 lara yükselmiş, çarşı pazarda memurun, çalışanın, emeklinin gerçek enflasyonu ise yüzde 40-50 lere tırmanmışken, Hükümetin çalışana ve emekliye uygun gördüğü zammın ilk altı ay için yüzde 5 olması, Saray ve çevresinin halktan koptuğunun en önemli göstergesidir.

Saray ve çevresine oluk oluk kaynak aktarılırken, yandaşlara 3 er 5 er maaş verilirken çalışanlara ve emekliye zam diye sadaka veriliyor. Milyonlarca kamu çalışanının ve emeklinin aklıyla adeta alay ediliyor.

Her gün ekonomi uçuyor diye demeç verenler çalışanı, emekliyi yoksulluğa mahkum ediyor.

CHP iktidarında tüm kesimler emeğinin karşılığını alacak, insan onuruna yaraşır bir gelire kavuşacak.

Çalışanın, emeklinin hakkını gasp edenler, ilk sandıkta hesap verecek…

Yorumlar (0)