CHP'li Göker: Türk gençliği Ata’sının izinde yürümeyi sonsuza kadar sürdürecektir!

Bundan tam 101 sene önce geleceği yok edilmek istenen Türk Milleti, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da yaktığı meşale ile kaderini eline almış ve “Ya istiklal ya ölüm” diyerek kurtuluş mücadelesine başlamıştır.

Vekil Haberleri 18.05.2020, 10:14
CHP'li Göker: Türk gençliği Ata’sının izinde yürümeyi sonsuza kadar sürdürecektir!

Büyük Önderimizin “Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur” sözleriyle hitap ettiği Türk gençliği Ata’sının izinde yürümeyi sonsuza kadar sürdürecektir. Türk gencinin bu kararlı ve vakur duruşu tüm dünyaya örnek teşkil etmektedir.

COVİD-19 salgını nedeniyle evlerimizde kalmamız gereken bu günlerde 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımızı her zamanki coşkuyla kutlayamayacak olsak da, ülke olarak evlerimizde tek yürek olduğumuzdan hiçbir şüphemiz yoktur.

Esareti kabul etmeyen, hürriyetinden vazgeçmeyen, zulme asla boyun eğmeyen büyük Türk milletinin varoluş mücadelesinin başlangıcı olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı kutluyor; Büyük Önderimiz Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi minnet ve saygıyla anıyorum.

Yorumlar (0)