banner773

CHP'Lİ DURMAZ:SESSİZLERİN SESİ, KİMSESİZLERİN KİMSESİ CUMHURİYET HALK PARTİSİ 99 YAŞINDA

CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz Cumhuriyet Halk Partisi'nin 99. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vekil Haberleri 08.09.2022, 11:37
CHP'Lİ DURMAZ:SESSİZLERİN SESİ, KİMSESİZLERİN KİMSESİ CUMHURİYET HALK PARTİSİ 99 YAŞINDA

İşte Kadim Durmaz'ın o mesajı:

Adını Cumhuriyet’ten alan Cumhuriyet Halk Partisi; 99 yıldır, Cumhuriyetimizin, demokrasinin, sosyal adaletin ve özgürlüklerimizin teminatı olmaya, halk için yürümeye devam ediyor…

Cumhuriyet Halk Partisi Büyük Önder Atatürk’ün “Bağımsızlık benim karakterimdir” sözü ile, herkes için adalet, herkes için eşitlik ve hukuk mücadelesi vermeye, sessizlerin sesi, kimsesizlerin kimsesi olmaya devam ediyor…

Cumhuriyet; adalettir, eşitliktir, gelecektir.

Cumhuriyet; hürriyettir, özgürlüktür.

Cumhuriyet; birliğin, bereketin, omuz omuza yürüyen bir milletin adıdır.

Bu kültürle şekillenen CHP kadroları; adaletin ve hukukun ayaklar altına alınmaya çalışıldığı bu günlerde, Cumhuriyet’in kurucu değerleri ve ilkelerine bağlı kalarak, adil ve çağdaş bir hukuk devleti için bağımsızlık ve özgürlük mücadelesine kararlılıkla devam etmektedir.

Bizler 99 yıl önce şanlı bir kurtuluş mücadelesiyle, yedi düvele karşı kazanılmış destansı zaferlerle bağımsızlığa yürüyen aziz bir milletin evlatlarıyız. Atalarımızdan devraldığımız bu kıymetli emaneti her zamanki heyecan ve kararlılıkla sonsuza kadar koruma ve kollama azmi taşıyoruz.

CHP, kurulduğu yıllarda nasıl bir umut ve aydınlık ışığı olmuşsa; bugün de tüm halkımızın biricik umudu olmaya devam etmektedir.

Ülkemizde eşitliği, demokrasiyi, toplumsal huzur ve refahı yok edenler bilsin ki, partimiz tüm toplumda umut olmaya, sorunlara çözüm yaratmaya daima devam edecektir…

Öğretmenler, Emekliler, EYT’liler, Çiftçiler, Memurlar, Köylüler, Üreticiler, Yatırımcılar, Kadınlar, Çocuklar ve Gençler umutsuzluğa kapılmayın, Cumhuriyet Halk Partisi tüm mağduriyetlerin çözüm odağı olacak, ülkemizde huzur ve adalet yeniden kurulacaktır!

Bu inanç ve kararlılıkla, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ü, merhum Genel Başkanlarımız İsmet İnönü ile Bülent Ecevit’i ve tüm aziz şehitlerimizi şükran ve minnetle anıyor, 9 Eylül ruhunu bugünlere taşıyan bütün parti emekçilerimizi saygıyla selamlıyorum. Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi!

Yorumlar (0)