CHP'li Candan Yüceer'in 17 Kasım Şarköy'ün Kurtuluş Günü Mesajı

CHP PM Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer’in 17 Kasım Şarköy'ün Kurtuluş Günü mesajı aşağıdaki gibidir.

Vekil Haberleri 16.11.2021, 10:17
CHP'li Candan Yüceer'in 17 Kasım Şarköy'ün Kurtuluş Günü Mesajı

Güzel Şarköy’ümüz 99 yıl önce bugün bağımsızlığına kavuştu. Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde tüm Anadolu’da yürekleri yakan bağımsızlık ateşinin en parlak olduğu yerlerden biri de Şarköy olmuştur. Şarköy’ümüz yurdumuzun bağımsızlığı için dünya üzerinde eşine az rastlanır bir inanç ve azimle Ulusal Kurtuluş Mücadelesine destek vermiştir.

Bugün bizlere bu cennet vatanda bağımsız, fikri hür vicdanı hür bir şekilde yaşamımızı sağlayan Şarköy’ün ve tüm Anadolu’nun azim, irade ve iman ile mücadele etmesidir. Bu güzel ülkeyi bizlere miras bırakan atalarımıza karşı görevimiz Atatürk’ün gösterdiği yolda, onun ilke ve devrimleri doğrultusunda, Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza kadar yaşatmak ve onun laik, demokratik ve sosyal hukuk devleti niteliklerine sahip çıkmaktır.

Bu bilinç ve inançla, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm silah arkadaşlarını, gazilerimizi ve aziz şehitlerimizi sevgi, saygı, şükran ve minnetle anıyorum. Şarköy’ün düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yılını kutluyor, tüm hemşerilerime saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Yorumlar (0)