CHP'Lİ CANDAN YÜCEER ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer anneler günü ile ilgili bir mesaj yayınladı. Mesajında Yüceer, ne yapılırsa yapılsın hakkı ödenmeyecek tek emeğin anne emeği olduğunu vurguladı.

Vekil Haberleri 11.05.2019, 18:55 11.05.2019, 19:07
CHP'Lİ CANDAN YÜCEER ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI

“Dünyanın var oluşundan beri, sınırsız sevginin, engin hoşgörünün, fedakârlığın simgesi olan annelerimiz, her daim çocukları için sığınılacak en vazgeçilmez limanıdır.” diyen Yüceer, annelerin karşılık beklemeden sevgilerini veren, gölgesinde huzur bulduğumuz dev çınarlar olduğunu söyledi.

CHP’li Yüceer mesajında tüm kadınların hak ettiği gibi eşit şartlara sahip olması gerektiğinin altını çizerek, “Tüm Annelerin, daha ötesi tüm kadınların hak ettiği eşit haklara sahip dünyayı yaratmak, hepimizin, tüm toplumun görevidir. Dünyada anne sevgisinin yerine konabilecek başka hiçbir değer olmadığını bilen, onlar için saygın yaşam koşulları sağlayan toplumlar insanlığın yüz aklarıdır.” dedi.

ANNELERİMİZİN GÜLÜMSEDİĞİ BİR TÜRKİYE BAHARA KAVUŞMUŞ DEMEKTİR

Mesajında ülkemizde yeni bir umudun canlandığını belirten Yüceer, “ ülkemizde bahar havası esmeye başladı. Baharın geldiğini bize gösterecek olan annelerimizin yüzündeki gülümsemedir. Hiçbir annenin çocuğuna nasıl mama alacağını, ne pişireceğini çocuğuna nasıl harçlık vereceğini düşünmediği günlerdir.” dedi. Yerel seçimlerde ortaya çıkan umudun en çok da annelerin umudu olduğuna değinen Yüceer, “ Mahalli seçimlerden çıktık ve görüyoruz ki annelerimizin kalplerine birer umut olarak doğduk. Bunu bilmek bizlerin vicdanının rahat olmasını en büyük dayanağıdır” dedi.

İstanbul seçimlerinde doğan umut ışının büyüyerek devam edeceğini söyleyen Yüceer, “ YSK İstanbul’da büyük bir hukuksuzluğa imza attı. Burada hakkı yenen sadece Ekrem Bey değildir. Burada haksızlık edilen annelerimizin emeğidir. Biz annelerimizden helallik alarak, onların dualarıyla yola çıktık. Ve biz biliyoruz ki, annelerimizin duası, emekleri bizimle olduğu sürece bizim umudumuz her daim var olacaktır. Bu yüzden çok müsterihim, annelerimiz de müsterih olsun, her şey çok güzel olacak.” dedi.

Yorumlar (0)