banner773

CHP'li Çakırözer: “Ülkenin tek gündemi geçim sıkıntısı”

Cumhuriyet Halk Partili milletvekilleri Türkiye’nin dört bir yanında yurttaşların talep ve sıkıntılarını dinliyor.

Vekil Haberleri 08.04.2021, 14:18 08.04.2021, 14:24
CHP'li Çakırözer: “Ülkenin tek gündemi geçim sıkıntısı”

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer’in de aralarında bulunduğu 25 Milletvekilinden oluşan heyet de Yalova’da çeşitli ziyaretlerde bulunarak, esnafın sorunlarını dinledi. Çakırözer ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin dört bir yanında esnafımızın, emeklimizin, emekçimizin, çiftçimizin sorunları ortak. Ülkenin tek gündemi ekonomideki buhran, geçim sıkıntısı” dedi.

CHP HEYETİ YALOVA’DA

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer’in de aralarında bulunduğu 25 Milletvekili Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek Başkanlığında Yalova’yı ziyaret etti. Kent merkezinde ve ilçelerde esnafı ziyaret eden CHP heyeti, muhtarları dinledi, sivil toplum ile millet ittifakı içerisinde yer alan siyasi partilerin ilçe başkanlıklarını ziyaret etti.

Heyette yer alan Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ile İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç Yalova’nın Termal ilçe merkezi ile Akköy, Soğucak, Yenimahalle ve Üvezpınar mahallelerinde esnaf ziyaretlerinde bulundu, mahalle muhtarlarını ve yurttaşları dinledi.

GÜNDEM GEÇİM SIKINTISI

Ziyaretlerinde esnafın da, bölge halkının da sıkıntılarının ortak olduğunu dile getiren Çakırözer, “Milletvekillerimiz ile Türkiye’nin dört bir yanında yurttaşlarımız dinliyoruz. Yalova’da esnafımız kirasını, faturasını ödeyememekten şikayetçi. Muhtarlarımızı, esnaflarımızı, servisçilerimizi, emeklilerimizi, çiftçimizi her kesimi dinliyoruz. Nereye gidersek gidelim yurttaşlarımızın tek derdi geçim sıkıntısı, ekonomideki buhran. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında esnafımıza, emeklimize, emekçimize hak ettiği desteği vereceğiz. ‘Artık bıçak kemiğe dayandı’ diyen esnafımıza derman olacağız” dedi.

Yorumlar (0)