banner773

CHP'li Burhanettin Bulut'un 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı!

Bugün mücadelenin ve özgürlüğün günü, kuruluş ve kurtuluşun başlangıcı 30 Ağustos Zafer Bayramının 97. Yıl dönümünün gururunu yaşıyoruz.

Vekil Haberleri 29.08.2019, 10:14 29.08.2019, 10:15
CHP'li Burhanettin Bulut'un 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı!

30 Ağustos bağımsızlığı karakter edinmiş bir milletin, boyunduruk altına alınamayacağını dünyaya haykırdığı gündür.

Cumhuriyetimizin kurucusu ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, yoksulluk ve yokluk içerisinde, birlik ve beraberlikle kazanılan ve Cumhuriyetle taçlandırılan bu büyük zaferin ulusumuzun bağımsızlığa ve özgürlüğe olan inancının kararlı bir yansımasıdır.

Şartlar ne kadar olumsuz olursa olsun işgale boyun eğmeyenler bu büyük zaferi ülkemize armağan etmişlerdir.

97 yıl önce kanla, acıyla, gözyaşıyla, kararlılıkla yazılan bu destanın haklı onurunu, gururunu ve sevincini bugün bir kez daha yüreğimizde hissediyoruz.

Cumhuriyetimizin ne zor şartlar altında kurulduğunu, bu uğurda verilen mücadelenin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anımsıyoruz.

Siyasi iktidarın Cumhuriyet değerlerini sistematik bir şekilde aşındırdığı, Atatürk’ün unutturulmaya çalıştığı bu iklimde bize düşen en büyük görev onurlu mücadeleyi, gururla gelecek nesillere aktarmaktır.

Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşatmak, laik, demokratik ve çağdaş Türkiye yolunda çalışmak, yorulmadan, usanmadan yürümektir.

Büyük zaferin yıl dönümünde, başta Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, şehitlerimizi ve gazilerimizi sevgi, saygı, minnet ve rahmetle anıyorum.

İşgalden zafere, zaferden Cumhuriyete Ulu Önder Atatürk’ün aydınlık yolunda yürüyen herkesin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.

Yorumlar (0)