CHP'li Bulut: Adana’yı mobilyacılıkta marka şehir yapmak için bize düşen göreve hazırız

CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Marangozlar, Mobilyacılar Odası (MARMOB) Başkanı Yalçın Avcı ve Adana Mobilyacılar Sitesi Başkanı Sırrı Geçgel ile bir araya geldi. Mobilyacı esnafının sorunlarının konulduğu toplantıda Bulut, çözüm noktasında her zaman işbirliğine hazır olduklarını kaydederek, sektörün gelişmesine yönelik katkılarından dolayı oda yönetimine teşekkür etti.

Vekil Haberleri 04.09.2019, 12:00
CHP'li Bulut: Adana’yı mobilyacılıkta marka şehir yapmak için bize düşen göreve hazırız

CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Mobilyacılar Sitesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Bulut, Marangozlar, Mobilyacılar Odası (MARMOB) Başkanı Yalçın Avcı ve Adana Mobilyacılar Sitesi Başkanı Sırrı Geçgel ile de bir araya geldi. Görüşmede, sektörün genel sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

FUAR ADANA’YA KATMA DEĞER YARATIYOR

1-6 Ekim 2019 tarihleri arasında Adana'da gerçekleştirilecek 12. Çukurova Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’nın Adana için önemli bir katma değer olduğunu kaydeden Bulut, fuara katılımın her yıl artmasının memnuniyet verici olduğunu bildirdi. Bulut, fuar aracılığıyla sektör temsilcisi yaklaşık 200 yabancı alım heyetinin Adana’da ağırlanacağını belirterek, fuarın Adanalı mobilya üreticilerinin yurt dışına açılabilmesi adına önemli bir fırsat olduğunun altını çizdi. Fuar ile ihracatın önünün açıldığını, kent ekonomisine ciddi katkı sağlandığını kaydeden Bulut, bunun memnuniyet verici olduğunu ve 12. Çukurova Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’nda mobilya üreticilerinin yanında olacaklarını söyledi

ORTAK PAYDAMIZ ADANA

CHP’li Bulut, “Ortak paydamız Adana. Adana için kim bir tuğla koyuyorsa destekçisi olacağız. Daha önce de defalarca dile getirdiğim gibi her alanda Adana’mızı ekonomisiyle güçlü,  daha güzel, yaşanır bir kent haline getirmek için atılan her adımı destekleyeceğiz. Siyasi parti ayrımı gözetmeden aynı çatı altında buluşmaya hazırız” dedi.

İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ

Pazar payını genişletmek için çalışan oda yönetimine sektörün gelişmesine yönelik katkılarından dolayı teşekkür eden Bulut, mobilyacı esnafının sorunlarının çözümü noktasında her zaman işbirliğine hazır olduklarını kaydetti. Bulut, “Adana’yı mobilyacılıkta marka şehir yapmak için bize düşen göreve hazırız” dedi.

Yorumlar (0)