CHP'li Bayram Yılmazkaya'dan Kurban Bayramı mesajı

Kurban Bayramıyla ilgili mesaj yayınlayan CHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya, Korona salgınını hatırlatarak; Bayramın Ülkemize, insanlarımıza önce sağlık getirmesini ve zor günlerin geride kalmasını temenni etti.

Vekil Haberleri 29.07.2020, 15:36 29.07.2020, 15:43
CHP'li Bayram Yılmazkaya'dan Kurban Bayramı mesajı

Yılmazkaya Kurban Bayramıyla ilgili yayınladığı mesajında şu ifadelere yer veri;

“Bayram dayanışmadır, dostluktur, aydınlık yarınlara değerlerimizi taşımanın en önemli göstergesidir. Bayramlardır bu duyguların tekrar tekrar hatırlanmasına vesile.

Açlıktan, yoksulluktan, savaştan, şiddetten ve kötülüklerden arınmış, sevginin, hoşgörünün ve barışın egemen olduğu, insan yaşamının tüm değerlerden üstün tutulduğu bir dünyada yaşayabilmek, insanlığın ortak özlemidir.

Her gün çok sayıda insanın yaşamını yitirmesine yol açan koronavirüs başta olmak üzere dünya üzerinde yaşanan çatışmalar, küresel ısınma ile büyük yıkımları birlikte getireceği bilinen çevre sorunları, açlığın, yoksulluğun, terörizmin boyutları genişledikçe dünyanın geleceği konusundaki kaygıları artırmaktadır.

Huzurun, güvenin ve istikrarın olmadığı, adaletsizliklerin önüne geçilemediği, güç durumda olana yardım elinin uzatılmadığı, yardımlaşma ve dayanışmanın anlamını yitirdiği bir dünyada, insanların geleceğe umutla bakması beklenemez.

Bu gerçekler ışığında Kurban Bayramının, umudu büyütmek, mutluluğu paylaşmak, güzel ve iyi duygularımızı pekiştirmek adına insanlarımıza önce sağlık getirmesini ve zor günlerin geride kalmasını temenni ediyor, hayırlı bayramlar diliyorum.

Yorumlar (0)