CHP'li Bayraktutan : Hayalini kurduğumuz aydınlık yarınlara hep beraber ulaşacağız

CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı ve Artvin Milletvekili Av. Uğur Bayraktutan Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Vekil Haberleri 23.05.2020, 12:57
CHP'li Bayraktutan : Hayalini kurduğumuz aydınlık yarınlara hep beraber ulaşacağız

Bayraktutan mesajında "Bayramlar; milli ve manevi duygularımızın tazelendiği, dostluk ve kardeşliğimizin yaygınlaştığı, umutlarımızın yeşerdiği, sevinç ve coşkumuzun doruğa çıktığı müstesna günlerdir.

Bayramların ruhunda dargınlıklara, kavgalara son verilerek barışmak, kucaklaşmak vardır. Bu anlamlı günlerde insanları ayrışmaya, kavgaya, savaşa sürükleyenler değil; barışa, dostluğa ve kardeşliğe kavuşturanlar hayırla yâd edilirler.

Küresel bir salgınla mücadele ettiğimiz şu günlerde; vatandaşlarımızın salgınla mücadele kapsamında alınan tüm tedbirlere uyması, sürecin başarıyla yönetilmesine büyük katkı sağlayacaktır. Bu zor günleri de elbette dayanışma ve yardımlaşma duygularıyla, birlikte mücadele ederek atlatacağız. Birlik ve beraberlikle güçlüklerin üstesinden gelerek; hayalini kurduğumuz aydınlık yarınlara hep beraber ulaşacağız. 

Salgın sürecinin ivedilikle aşıldığı, ülkemiz kaynaklarının adil paylaşıldığı, kimsenin yoksulluk ve sefalet içinde olmadığı, emeğin değer bulduğu, hak, hukuk, adalet ve eşitliğin sağlandığı, güvenlik kaygısı ve gelecek endişesinin taşınmadığı, terör ve şiddetin son bulduğu, herkesin birlik ve beraberlik içinde yaşadığı sağlık dolu mutlu bayramlar temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle bizlere özgürlük içerisinde bu bayramları kutlama fırsatını veren Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmetle anıyor, tüm vatandaşlarımızın ve İslam dünyasının bayramını en içten dileklerimle kutluyor, Ramazan Bayramı’nın milletimize, ülkemize ve tüm insanlığa barış ve kardeşlik getirmesini diliyorum.'' İfadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)