banner773

CHP'li Barut'dan Bayram Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, herkesin Kurban Bayramı’nı kutlayarak, “Bayramlar berekettir, yardımlaşmadır, dostluktur. Güzel ülkemizde tüm milletimizin huzur barış ve mutluluk içinde nice bayramlara erişmesi dileğiyle bayramınız kutlu olsun” dedi.

Vekil Haberleri 10.08.2019, 10:42 10.08.2019, 10:43
CHP'li Barut'dan Bayram Mesajı

“AYDINLIK GÜNLERE UMUDUMUZ VAR”

Kurban Bayramı dolayısıyla açıklama yapan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, hoşgörünün egemen olduğu bayramlarda küskünlüklerin ve dargınlıkların sona erdiğini, paylaşma, sevgi ve dayanışmanın öne çıktığını anımsattı. Ülkemizin son dönemlerde çok büyük bir ekonomik ve siyasi krizle karşı karşıya olduğunu anımsatan Barut, “ancak yılmak yok, umutsuzluğa kapılmak yok, baharı ve yazı getiren yerel seçimlerin arkasından yapılacak ilk genel seçimlerde de Adana ve Türkiye’nin geleceği aydınlık olacak, bizim aydınlık günlere olan umudumuz var” diye konuştu.

“İYİ BAYRAMLAR DİLERİM”

Herkesin Kurban Bayramı’nı kutladığını belirten Ayhan Barut, “Kurban bayramı nedeniyle yollarda olan vatandaşlarımızı trafik kurallarına uymaya davet ediyorum. Bayram heyecanını ve mutluluğunu kazasız belasız yaşamaları ve üzüntü verecek her hangi bir olumsuzlukla karşılaşmamalarını temenni ediyorum. Cennet vatanımızda açlık ve yoksulluğun sona erdiği hak, hukuk ve adaletin hakim olduğu insanların ayrıştırılmadan, ötekileştirilmeden huzur içinde yaşadığı nice bayramlara erişmek dileğiyle; Mübarek Kurban Bayramınız kutlu olsun. İyi bayramlar dilerim” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)