CHP'li Aziz Aydınlık'tan Saldırı Tepkisi!

CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz AYDINLIK, Akçakale Milli Eğitim Müdürü Halil TEKYILDIZ'a yapılan saldırı ile ilgili açıklamada bulundu. AYDINLIK, yazılı açıklamasında şunları ifade etti:

Vekil Haberleri 29.06.2019, 09:09 29.06.2019, 10:40
CHP'li Aziz Aydınlık'tan Saldırı Tepkisi!

"Akçakale İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Halil TEKYILDIZ ve mesai arkadaşları bu akşam saatlerinde "taşıma (servis) ihaleleri" nedeniyle bir grup tarafindan saldırıya uğramıştır. Kendilerine yapılan bu saldırıyı esefle kınıyorum!

Hiçbir kimse evlatlarımıza eğitim vermek, onları güzel bir geleceğe hazırlamak için senelerce mücadele eden bu eğitim neferlerine bırakın saldırıyı hakaret dahi edemez!

Olayı duyduktan hemen sonra Halil TEKYILDIZ Bey'i arayarak geçmiş olsun dileklerimi ilettim. İl Milli Eğitim Müdürümüzü ve Akçakale Kaymakamımızı arayarak olay hakkında bilgi aldım. Hiç kimse merak etmesin Müdürümüz yalnız değildir, bizlerde konunun sonuna kadar takipçisi olacağız; ancak bu tür vakalar ilimize ve yurttaşlarımıza yakışmamaktadır. Bu tür hususlarda tüm hemşehrilerimi daha duyarlı olmaya davet ediyor, bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."

Yorumlar (0)