CHP'li Aziz Adınlık Boğulma Vakalarına Dikkat Çekti'

Son günlerde yaşanan boğulma vakaları ile ilgili Chp Şanlıurfa Milletvekili Aziz AYDINLIK'tan vatandaşlara "uyarı" niteliğinde mesaj geldi!

Vekil Haberleri 12.06.2019, 16:12
CHP'li Aziz Adınlık Boğulma Vakalarına Dikkat Çekti'

Chp Şanlıurfa Milletvekili Aziz AYDINLIK son günlerde yaşanan boğulma vakaları ile alakalı "uyarı" niteliğinde bir yazılı mesaj yayınlayarak şunları ifade etti:

"Değerli hemşehrilerim, son günlerde bölgemizden gelen haberlerle büyük üzüntüler yaşıyoruz. Havaların sıcaklaşması nedeniyle özellikle küçük yaştaki evlatlarımızın, çocuklarımızın serinlemek amacıyla sulama kanallarına, derelere, nehirlere ve havuzlara sıklıkla gittiğini görüyoruz; ancak serinlemek amacıyla çocuklarımızın bir nevi eğlence olarak da gördüğü bu faaliyetler maalesef ki evlere ateş düşürür hale geldi. O nedenle sizlerden bu hususa dikkat etmenizi önemle rica ediyorum.

Çocuklarımızın kontrolsüz bir şekilde bu faaliyetlerde bulunması daha fazla canımızı yakmasın. Çocuklarımızın sulama kanallarından tutunda nehirlere, derelere girmesine lütfen ama lütfen müsaade etmeyin, dikkatli davranın. Bununla birlikte bir çok noktada yer alan "elektrik" yardımı ile çalışan süs havuzlara da çocuklarımızın girmesi ciddi tehlikeler oluşturmakta, oluşan kaçak elektrik neticesinde evlatlarımız elektrik akımına kapılarak hayatlarını kaybetmektedir. Bu ve benzeri hususlarda can kayıplarının yaşanmaması için tüm vatandaşlarımızın dikkatli davranmasını rica ediyor, en derin sevgi ve selamlarımı sunuyorum."

Yorumlar (0)