CHP'li Aydınlık: "İlgileniyormuş" gibi yapmaktan vazgeçin!

CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, sosyal medya hesabından yeni bir açıklamada bulundu.

Vekil Haberleri 30.04.2020, 13:56
CHP'li Aydınlık:  "İlgileniyormuş" gibi yapmaktan vazgeçin!

Topçu Gündaş Sulama Birliği ile anlaşma sağlanmasından mutluluk duyduğunu ifade eden Aydınlık, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Bir mücadelemizin daha "olumlu" sonuçlanmasından mutluyum.

Sevgili hemşehrilerim, Topçu Gündaş Sulama Birliği'nin elektriğinin kesilmesini salı günü gündeme getirmiştik ve dün nihayetinde sorun çözüme kavuştu, hakikaten çiftçimiz adına mutluyum.

Bu noktada bir hususa dikkat çekmek isterim:

Şanlıurfa'nın sorunlarını sıralamaya kalksak onlarca madde sıralarız ancak gözleri görmeyen, kulakları duymayan iktidar sahipleri bizim dile getirdiğimiz bu sorunların çözüme kavuşması halinde sanki kendileri bu konuya dikkat çekmiş, gündeme getirmiş, çözümü sağlıyormuş ve ilgileniyormuş gibi davranıyorlar. Benim için hiçbir problem yok ama partisi farketmeksizin her bir milletvekili vatandaştan aldığı oyun hakkını vermelidir diye düşünüyorum.

Ben isterim ki memleketimde tek bir problem olmasın, sorunlar çözülsün. Kimin yaptığının önemi yoktur benim için, yeter ki problem çözülsün. Benim derdim budur çünkü ben Urfa'nın evladıyım.

Ancak bir kez daha belirteyim "ilgileniyormuş" gibi yapmaktan vazgeçin!

Alın size Şanlıurfa'nın en büyük sorunu: DEDAŞ.

Buyrun ciddi ciddi ilgilenin. Bu elektrik problemini çözün de hep beraber alkışlayalım, diyelim ki şehrimizin iktidar partisi milletvekilleri varmış.

Yaşayıp göreceğiz. En derin sevgi ve saygılarımla.”

Yorumlar (0)