banner773

CHP'li Alpay Antmen: Mersin Büyükşehir Belediyesinden Engelleri Kaldıran Park

Mersin merkez Yenişehir ilçesinde engelli vatandaşların ve ailelerin faydalandığı ve engellilerin kültür, sanat, spor ve sosyal faaliyetler yürüttüğü Engelsiz Yaşam Parkı her geçen gün daha çok aileye kucak açıyor.

Vekil Haberleri 13.09.2021, 14:06 13.09.2021, 14:24
CHP'li Alpay Antmen: Mersin Büyükşehir Belediyesinden Engelleri Kaldıran Park

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz aylarda hizmete açtığı parkı ziyaret eden CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen spor yapan, resim çizen ve oyun oynayan engelli çocukları ziyaret ederek merkez yetkililerinden de bilgi aldı.

 

Antmen, Engelsiz Yaşam Parkı’nda yaptığı açıklamada parkta 45 kişinin çalıştığını belirterek “Burada özel öğretmenler, psikologlar, beden eğitimi öğretmenleri, fitness eğitmenleri ve kendi dallarında uzman engelli çocuklara eğitim ve öğretim veren öğretmenlerimiz var” dedi.

 

CHP’li Vekil personel ve uzman kadronun çok büyük işler başardığını söyleyerek “Çok büyük bir sosyal belediyecilik hizmeti yapılıyor. Sadece Mersin’e değil bütün Türkiye’ye örnek olacak bir merkez yapıldı. Başta Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer olmak üzere emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Mersin’de engeller kalkıyor. Engeller kalktıkça da yüzler gülüyor. İşte en büyük mutluluğumuz bu” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)