CHP'li Akın:'' Rehavete kapılarak virüse alan açmayalım''

CHP Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Akın, Balıkesir’in salgın ile mücadelede başarılı tablo çiziyor olmasını sevindirici bir haber olarak değerlendirdiklerini söyledi.

Vekil Haberleri 15.05.2020, 12:15
CHP'li Akın:'' Rehavete kapılarak virüse alan açmayalım''

Ahmet Akın, “Vaka ve vefat sayılarındaki düşüş bilgisini veren Valimiz Ersin Yazıcı’nın Balıkesir için olumlu bir tablo çizdi. Bu tabloda vatandaşlarımızın duyarlılığı ve sağlık emekçilerimizin gayretli çalışması büyük. Önümüzdeki günlerde tüm Balıkesir olarak daha dikkatli olmalıyız. Rehavete kapılarak virüse alan açmayalım ” dedi.

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Balıkesir ve ilçelerindeki ziyaretlerini sürdürüyor. İl Başkanı Serkan Sarı, Altıeylül, Karesi İlçe Başkanları ve CHP Balıkesir Milletvekilleri Ensar Aytekin ve Fikret Şahin ile birlikte Vali Ersin Yazıcı, Karesi Kaymakamı Abdülkadir Demir, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan ve  Sağlık Müdürü Fevzi Yavuzyılmaz’ı, Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Adil Ozan Gökuç'u ve Balıkesir Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Yıldıran'ı ziyaret ederek korona virüs ile mücadele çalışmalarını değerlendirdi.

Vali Ersin Yazıcı’yı ziyaret eden CHP heyeti korona virüs ile mücadelede yapılan çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgi aldı. Ahmet Akın ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada CHP olarak özverili çalışmalarından ötürü Vali Ersin Yazıcı ve yöneticilere teşekkür ettiklerini, eksik gördükleri noktalar hakkında da öneri ve bilgi verdiklerini ifade etti. Ahmet Akın şunları söyledi:

“Zor bir dönemden geçerken üzerinde hassasiyetle durulması gereken normalleşme sürecidir. Bu dönemde rehavete kapılmak virüse alan açar. Bu da bugüne kadar alınmış olan tüm önlemleri, emekleri boş çıkarır. Bilim Kurulunun bir kısmı ‘çok erken’ diyor. O nedenle bilimin ışığında alınacak önlemlerle rehavete kapılmadan halkın sağlığını koruyacak çalışmalara devam edilmelidir. Sayın Valimiz, vaka ve vefat sayılarındaki düşüş bilgisini verdi.  Valimiz Ersin Yazıcı Balıkesir için olumlu bir tablo çizdi. Bu tabloda vatandaşlarımızın duyarlılığı ve sağlık emekçilerimizin gayretli çalışması büyük. Kendisine ve yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Sağlık emekçilerimize minnettarız. Bu süreçte daha dikkatli ve sabırlı olmamız gerekiyor. Rehavete kapılmamalı”.

Yorumlar (0)