banner773

CHP'Lİ AKIN: GÖNÜL GÖNÜLE VERDİKÇE EVDE DE KALSAK BİZE BAYRAM OLUR

CHP Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Akın, “Gönül gönüle verdikçe, dargınlıkları kırgınlıkları bir kenara koydukça, dayanışma ve kardeşlik duygularıyla dostluğu, mutluluğu, kardeşliği paylaştıkça evde de kalsak bize bayram olur” dedi.

Vekil Haberleri 22.05.2020, 10:50
CHP'Lİ AKIN: GÖNÜL GÖNÜLE VERDİKÇE EVDE DE KALSAK BİZE BAYRAM OLUR

CHP’li Ahmet Akın, Ramazan Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamasında kutsal Ramazan ayının büyük bir dayanışma ile geçtiğini, salgın sürecinde ihtiyaç sahiplerine yapılan yardımlarla Ramazan ayının ruhuyla millet olarak birlik ve beraberliği yaşadıklarını dile getirdi. “Belki evlerimizde kalarak birbirimizden ayrı düştük ama bizi birbirimize kenetleyen bayramı yaşıyoruz” diyen Ahmet Akın şunları söyledi:

“Ramazan ayının kutsallığı ve içinde bulunduğumuz zor süreç Millet olarak içimizde yüzyıllar boyu yaşattığımız dayanışma ruhunu daha da güçlendirdi. Bugün bayram! Birbirimizle kucaklaştığımız daha da kenetlendiğimiz en güzel günler. Bizler, bayramlarımızı duygusal zenginliklerimizle, sevdiklerimizle kavuşur ve kucaklaşarak yaşarız. Belki evlerimizde sevdiklerimizden, büyüklerimizden çok uzaktayız ama Millet olarak çok iyi biliriz ki; gönül gönüle verdikçe, dargınlıkları kırgınlıkları bir kenara koydukça, dayanışma ve kardeşlik duygularıyla dostluğu, mutluluğu, kardeşliği paylaştıkça evde kalsak da bize bayram olur. Bu güzel vatan topraklarında huzur içinde ve güvenle yaşayabilmemiz için bizlere, özgürce ve huzurla bayramlarımızı kutlama imkânı veren başta Türkiye Cumhuriyeti’nin Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile için canlarını gözünü kırpmadan feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Sevgiyi, kardeşliği, hoşgörüyü ve huzuru paylaşarak zor günlerimizi birlik ve beraberlikle aşacağımıza inanarak, şehit anne ve babalarımızın ellerinden, evlatlarının da gözlerinden öpüyorum. Tüm milletimize, kucaklaşamasak da mutluluk ve sevincimizin çoğaldığı mutlu bayramlar diliyor, sevgi, saygı ve selamlarımı sunuyorum.”

Yorumlar (0)