CHP'Lİ AHMET AKIN:ANNE SEVGİSİ, HER EVLADA GÜÇ VEREN EN YÜCE DEĞERDİR

CHP'li Ahmet Akın, Sevgili annelerimiz! Sizlerin sevgisiyle, şefkat ve sıcaklığı ile birlik ve beraberlik içinde geleceğe umutla bakan nesiller, sizlerin ellerinde yetişiyor. Gayret ve samimiyetle bu yükü omuzladığınız için sizlere minnettarız.

Vekil Haberleri 10.05.2019, 12:03
CHP'Lİ AHMET AKIN:ANNE SEVGİSİ, HER EVLADA GÜÇ VEREN EN YÜCE DEĞERDİR

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Anneler Günü’nü kutladı. “Benzersiz ve sınırsız sevginin, sabrın, hoşgörünün, en temiz ve en masum duyguların timsali kutsalımızsınız” diyerek annelere seslenen Ahmet Akın, annelere minnettarlıklarını sundu.

Ahmet Akın’ın Anneler Günü mesajı şöyle:

“Değerli, kutsal annelerimiz! Bugün sizlerin günü. Sadece böyle özel bir günde değil, her gün ama her gün hayatımız boyunca, kalbimiz sizinle, sizin sevginizle dopdolu. Sizler başımızın tacı, gönüllerimizin sultanı, en kutsal varlıklarımızsınız. Benzersiz ve sınırsız sevginin, sabrın, hoşgörünün, en temiz ve en masum duyguların timsali kutsalımızsınız. Sizin sevginiz, sizin şefkatiniz ve sıcaklığınız her evladın yaşamına güç veren en yüce değerdir.

Sevgili annelerimiz, bu toplum sizlerle var oldu ve var olmaya devam edecek. Çağdaş ve aydınlık yarınlarımızı inşa edecek, birlik ve beraberliğimizi koruyup kollayacak çocuklarımızın analarısınız. Sadece kendi evlatlarınız için değil bu ülkenin evlatları uğruna da tüm sıkıntılara katlanan, çocuklarının mutlu olması ve başarısı için büyük bir sabırla gayret gösteren annelerimizin bizlerin üzerinde ne yapsak da ödeyemeyeceğimiz hakları var.

Sevgili annelerimiz! Sizlerin sevgisiyle, şefkat ve sıcaklığı ile birlik ve beraberlik içinde geleceğe umutla bakan nesiller, sizlerin ellerinde yetişiyor. Gayret ve samimiyetle bu yükü omuzladığınız için sizlere minnettarız.

Bu vatan için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden şehitlerimizi yetiştiren ama Onlar’ın acısı ile yürekleri dağlanan annelerimize bir kez daha sabır diliyor, ellerinden minnetle öpüyor, şehitlerimizi saygı ile bir kez daha anıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, siz kutsal varlığımız değerli annelerimizin anneler gününü kutluyor, minnetle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Yorumlar (0)