CHP'li Adıgüzel:Halk düşmanlarının hepsini tek tek biliyoruz; hesabını sormazsak namerdiz

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel bir açıklama yaptı.

Vekil Haberleri 28.04.2022, 13:46
CHP'li Adıgüzel:Halk düşmanlarının hepsini tek tek biliyoruz; hesabını sormazsak namerdiz

İşte Adıgüzel'in o açıklaması:

Fatsa zulmünün durdurulmasında emeği geçen herkese, Fatsa ve Ordu çevre derneklerine, Derelerin Kardeşliği Platformuna, TEMA Vakfı'na, tüm STK'lara, tüm siyasi parti ve temsilcilerine, milletvekillerine, özellikle de giderek artan direnci ve katılımı ile Fatsa halkına çok teşekkür ediyorum.

Bu maden şirketinin ilk ÇED izninden gelen hakkı dolmuş, hatta fazladan izinsiz çalışmaktadır. Yeni ÇED de iptal edildiğinden artık tası tarağı toplayıp, ellerini doğanın bağrından çekip defolup gitmelidir.

Kazanan  Fatsa'nın Çocukları olmuştur..

Ama buraya ayrıca not düşüyorum. tüm kamuoyu da bilsin ki, İDK Toplantısına, bu Yeşil Fatsa'nın bağrındaki, coğrafyamızın damarlarına zehir saçan Sarı Çıban'ın devam etmesi yönünde kanaat belirtenler var. İsim isim biliyoruz. Millet adına görev yapmak için Ordu ilimize gönderilip milletin vergisi ile maaş alacaksın, ama milletin yanında değil, Fatsa halkının yanında değil de siyanür ve sülfürik asit çetelerinden yana olacaksın öyle mi?

Size bunun bedelini ödetmezsek bize de milletin vekili demesinler. Halk düşmanları hangi makam ve mevkide olursa olsun hesap verecekler. Hesap sormazsak namerdiz..

Yorumlar (0)