CHP KIRŞEHİR MİLLETVEKİLİ METİN İLHAN KIRŞEHİR'DE BİR TÜRLÜ TAMAMLANAMAYAN KAMU YATIRIMLARINA İLİŞKİN HÜKÜMET'E SESLENDİ!

CHP Kırşehir Milletvekili Metin İLHAN TBMM Genel Kurulu'nda hali hazırda inşaatları tamamlanmamış veya başlamamış olan ve Kırşehirli vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanan yarım kalan veya devam etmekte olan kamu yatırımlarına ilişkin hükümete seslendi.

Vekil Haberleri 19.02.2020, 15:41
CHP KIRŞEHİR MİLLETVEKİLİ METİN İLHAN KIRŞEHİR'DE BİR TÜRLÜ TAMAMLANAMAYAN KAMU YATIRIMLARINA İLİŞKİN HÜKÜMET'E SESLENDİ!

İLHAN: "KIRŞEHİR TÜRKİYE'NİN MİHENK TAŞI"

İLHAN, gerek tarihi gerekse kültürel birikimi olsun Anadolu'nun en önemli şehirleri arasında yer alan ve Türkiye'nin mihenk taşı olan Kırşehir'de ekonomik ya da sosyal açıdan istenilen noktaya gelinemediğini belirterek çevre illere kıyasla devletin şehirler için yapmış olduğu yatırımlar kapsamında Kırşehir'in geride kaldığını ve yapılan yatırımlardan istenildiği şekilde yararlanılamadığını sözlerine ekledi.

KIRŞEHİR ÇEVRE YOLU PROJESİ HALA BAŞLATILMADI!

CHP Kırşehir Milletvekili İLHAN konuşmasında, 2018 yılında yatırım programına alınan 25 km'lik Kırşehir Çevre Yolu Projesi'nin bile hala başlatılmadığını dile getirerek Kırşehir'deki diğer tüm devlet yatırımları için de aynı durumun söz konusu olduğunu ifade etti.

DEVLET YATIRIMLARININ TAMAMLANMAMASINA KIRŞEHİR HALKI TEPKİLİ

İLHAN, devletin kamu yatırımları arasında Kırşehir'deki Merkez Hükümet Konağı inşaatı, 2017 yılında başlayan Turizm Lisesi Uygulama Oteli inşaatı gibi tamamlanmamış olan, yarım kalan ve devam eden çok sayıda yatırımın yer aldığını söyleyerek uzun süredir tartışma yaratan yatırım konularının Kırşehir halkı tarafından artık ciddi bir tepkiyle karşılandığı vurgusunu yaptı.

KIRŞEHİR SİYASETEN CEZALI BİR ŞEHİR HALİNE GELMEYE DEVAM EDİYOR!

Hükümetler tarafından siyaseten cezalandırılması rutin haline gelen Kırşehir'in, ivedi olarak ihtiyacı olan kamu yatırımlarının bir an önce tamamlanması gerektiğini belirten İLHAN, TBMM Genel Kurulu'nda Hükümete seslenerek kamuoyunda farklı tartışmalara daha fazla sebebiyet verilmemesi adına söz konusu yatırımların tamamlanmasının elzem bir durum olduğu açıklamasını yaptı.

Yorumlar (0)