CHP Gazipaşa'da eğilim yoklaması yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi yerel seçim aday belirleme sürecinde Antalya’nın Gazipaşa İlçesinde eğilim yoklaması yaptı. Mehmet Ali Yılmaz 398 oy ile birinci oldu.

Vekil Haberleri 03.12.2018, 11:18 03.12.2018, 11:18
CHP Gazipaşa'da eğilim yoklaması yaptı

CHP Merkez Yönetim Kurulu’nun (MYK) eğilim yoklaması kararı ile 3 il ve 15 ilçede 2 Aralık Pazar günü eğilim yoklamaları gerçekleştirildi. CHP MYK tarafından görevlendirilen İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç’ın Eğilim Yoklaması İlçe Kurulu Başkanlığını yaptığı Gazipaşa İlçesi eğilim yoklamasında 6 aday yarıştı.

Mehmet Ali Yılmaz 398 oy ile birinci oldu. SGK başmüfettişi olan Mehmet Ali Yılmaz, 2011 Genel seçimlerinde de CHP Antalya Milletvekili Adayı da olmuştu.

Gazipaşa Kültür Merkezinde gerçekleşen eğilim yoklaması bin 645 üyenin yoğun katılımı ile yapıldı. Eğilim yoklamasında Murat Özçelik 377 oyla ikinci, Yavuz Çelik 262 oyla üçüncü, Selçuk Özdemir 260 oyla dördüncü, Hidayet Bilgiç  24 oyla beşinci ve Ali Güzel 23 oyla altıncı oldu.

CHP MYK kararı ile 3 il ve 15 ilçe’de eğilim yoklaması yapıldı. Antalya'nın Gazipaşa İlçesindeki eğilim yoklaması için Yüksel Mansur Kılınç MYK tarafından görevlendirildi.

Gazipaşa Eğilim Yoklaması İlçe Kurulu Başkanı Yüksel Mansur Kılınç eğitim yoklaması süresince oy kullanmaya gelen partililerle bir araya geldi. Kılınç,

eğilim yoklamasının yüksek katılımlı gerçekleşmesinin CHP’yi güçlendirdiğine vurgu yaparak, “Gazipaşa İlçemizi CHP belediyeciliğine tekrar kavuşturacağız. Örgütümüzün yoğun katılımı göstermiştir ki Gazipaşa tekrar CHP’li bir belediye olacaktır” dedi.

Seçim sonuçları açıklanırken büyük bir coşku ve heyecan ile bütün adaylarla birlikte kucaklaşıldığını ifade eden Yüksel Mansur Kılınç, "Eğilim yoklamasının sonunda örgütümüzün ve tüm adayların tek yürek olarak kenetlenmesi seçimi alacağımızın kanıtı" diye konuştu.

Gazipaşa dışında Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale, Sinop ve Bilecik, Manisa'nın Akhisar, Turgutlu, Malatya'nın Kuluncak, Hekimhan, Balıkesir'in Gönen, Gömeç, Burdur'un Yeşilova, Kahramanmaraş'ın Nurhak, Kırşehir'in Boztepe, Nevşehir'in Avanos, Osmaniye'nin Düziçi, Rize'nin Pazar ve Sivas'ın Divriği ile Ulaş ilçelerinde de eğilim yoklaması yaptı.

Yorumlar (0)