banner758

CHP EKONOMİ HEYETİ YOZGAT'TA

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi'nin görevlendirdiği Çorum Milletvekili Tufan Köse ve Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere ile birlikte Yozgat Milletvekili Ali Keven ve il örgütüilimizin sorunlarını yerinde görüşüp dinlemek için bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Vekil Haberleri 12.01.2019, 08:47 12.01.2019, 08:47
CHP EKONOMİ HEYETİ YOZGAT'TA

İlk olarak karayolu ve özel idare işçilerini ziyaret eden heyet YOL-İŞ Sendikası Şube Başkanı ile görüşerek çalışma hayatı ile ilgili bilgi aldı. Daha sonra Hak-İş'e bağlı Hizmet-İş Sendikası’nı ziyaret eden milletvekillerini burada Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız ve yönetimi karşıladı ve sendika ile ilgili bilgiler verdi.

Ziraat OdasıBaşkanı İsmail Açıkgöz Ve yönetimi ile tarım sorunları üzerine bir toplantı gerçekleştiren Yozgat Milletvekili Ali Keven ve beraberinde ki heyet burada gündemde ki Ziraat Bankası gibi kurumların asıl işlerinden uzaklaştıkları ve futbol kulüpleri ile medya satışı gibi konulara daha çok ilgi gösterildiğini belirterekçiftçilere ise gerekli kredi ve ödeme planları gibi asli konuların ikinci plâna itildiğine dikkat çektiler. Yerli tarımın ithale kurban verildiği ve bu gidişatın değişmesi için ithalat politikasına son verilmesi gerektiğiifade edildi.

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası BaşkanıSinan Çelik ve yönetimini de ziyaret eden heyet burada Yozgat esnafının durumu ve ekonomisi hakkında bilgi aldı. Yozgat tarımının Ar-ge ve sanayi ile tamamlanarak tarımsal ürünlerin katma değeri yüksek ürünlere dönüştürülmesi gerektiğine dikkat çekildi.Oda yönetimine göstermiş oldukları ilgi için teşekkür eden heyet bu sorunların çözümü için yerel unsurların birlikte hareket etmesi gerektiği ve ortak sorunları olan insanların bu beraberliği pekiştirmesi gerektiği konusunu ifade ettiler.

Yorumlar (0)