CHP BURDUR MİLLETVEKİLİ DR. MEHMET GÖKER’İN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Bayramlar yoksullara, mazlumlara ve kimsesizlere yakınlaştığımız, öfke, kin ve nefret duygularını bir kenara bıraktığımız, kardeşçe kucaklaşmanın, bağışlamanın ve bağışlanmanın öne çıktığı özel günlerdir. Ancak üzerinde yaşadığımız dünyada ne yazık ki bayram coşkusu yaşamaktan oldukça uzaktayız. Savaşlardan ve çatışmalardan doğan kan ve gözyaşı, İslam dünyasında hızla kökleşmektedir. Huzur içinde bayram kutlamaktan mahrum bırakılan insanlar barışı ve huzuru çok daha büyük bir özlemle arar hale gelmiştir.

Vekil Haberleri 09.08.2019, 10:35 09.08.2019, 10:35
CHP BURDUR MİLLETVEKİLİ DR. MEHMET GÖKER’İN KURBAN BAYRAMI MESAJI

İslam dininin en özgür, en akılcı ve en güzel seviyede yaşandığı bu güzel ülkede bayram kutlamak bir ayrıcalıktır. Bayramlarımızı bayram yapan ve bayram tadında kutlanmasını sağlayan bu ruh, ülkemizin zor durumlar karşısında nasıl kenetlenebildiğini ve tek yürek olabildiğini defalarca tüm dünyaya göstermiştir.

Bizlere özgürlük ve demokrasi içerisinde bayramlar yaşama fırsatını veren ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, dostluğun, kardeşliğin ve dayanışmanın en saf haliyle yaşanması gereken birKurban Bayramı'nın milletimize, ülkemize, dünyaya ve tüm insanlığa barış ve kardeşlik getirmesini diliyorum.

Yorumlar (0)