CHP BURDUR MİLLETVEKİLİ DR. MEHMET GÖKER'İN 2019 YILI MESAJI

Sevinçleriyle, üzüntüleriyle bir yılı daha geride bırakarak, yeni umutlarla ve aydınlık bir gelecek düşleriyle 2019 yılına giriyoruz. Her yeni yıl yeni bir umuttur. Yeni yıl yepyeni ve taze bir başlangıç olarak önümüzde duruyor. Yeni umutlar, yeni hedefler ve yeni yolculuklar bizleri bekliyor

Vekil Haberleri 31.12.2018, 09:36 31.12.2018, 09:36
CHP BURDUR MİLLETVEKİLİ DR. MEHMET GÖKER'İN 2019 YILI MESAJI

2018 yılına baktığımız zaman adalet, demokrasi, hukuk, eğitim, terör ve dış politika alanlarında ülke olarak pek çok zorluklar yaşadık. Ancak 2018 yılı döviz kurlarında meydana gelen artışlar ve fiyatlara yansıyan zamlar nedeniyle ekonomik açıdan herkes için zor bir yıl oldu. Yine bu yıl, basın özgürlüğü ve medya alanlarında ülkemiz sınıfta kalırken, iktidar giderek daha da otoriter bir yapıya büründü.

2018 yılında iş kazaları, kadın cinayetleri ve hak ihlalleri bitmedi. Tarım kesimi ile uğraşan üreticilerimiz ürünlerini maliyetine bile satamazken, işçi, emekçi, emekli, esnaf hakkını alamadı.

Sonuç olarak, 2018 yılı ülkemiz açısından çok mutlu ve huzurlu geçmedi. Ancak biliyor ve inanıyoruz ki her yeni yıl umutların tazelendiği, yepyeni bir başlangıç demektir. 2019 yılının çalışanların haklarını aldığı, ekonomik sıkıntıların sona erdiği ve her yönüyle adaletli bir Türkiye’nin olduğu bir yıl olmasını istiyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın tüm yurttaşlarımıza sağlık, mutluluk, huzur ülkemize ise barış, bereket ve adalet getirmesini diliyorum.

Saygılarımla…

 

Yorumlar (0)