CHP Balıkesir Milletvekili Op.Dr. Fikret ŞAHİN; İstanbul’un Umudu Ekrem İmamoğlu…

Türkiye’nin merakla beklediği televizyon programını değerlendiren, milyonların gözü önünde yaşanan televizyon programının İstanbul seçimleri öncesinde önemli bir kriter olduğunu belirten CHP Balıkesir Milletvekili Fikret ŞAHİN , “Sayın Ekrem İmamoğlu gençliği, dinamizmi ve projeleriyle İstanbul’a yakışan bir belediye başkanı olacağını bir kez daha kanıtladı”diye konuştu.

Vekil Haberleri 17.06.2019, 16:36
CHP Balıkesir Milletvekili Op.Dr. Fikret ŞAHİN;  İstanbul’un Umudu Ekrem İmamoğlu…

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım’ın katıldığı televizyon programının yankılarının sürdüğünü belirten CHP li ŞAHİN; “Milyonların gözü önünde gerçekleşen canlı yayın ile Ekrem İmamoğlu gönüllerde bir kez daha taht kurdu. Binali Yıldırım’ ınmetal yorgunu olduğunu ve bunun da ekrana yansıdığını gördük. İstanbul’un seçilmiş belediye başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’nun ve milyonlarca İstanbullu ‘nun iradesi maalesef YSK ile gasp edilmiştir.

Ama hiç kimsenin kuşkusu olmasın ki 23 Haziran’da hak yerini bulacak, her şey çok güzel olacak.

Türkiye’nin merakla beklediği Gazeteci İsmail Küçükkaya’nınmoderatörlüğünde gerçekleşen canlı yanın bu gerçeği bir kez daha göstermiştir.

Bir yanda metal yorgunluğu içindeki aday olduğu belediye hakkında hazırlanan Sayıştay raporundan habersiz, 25 yıldır İstanbul’u yönettiklerini unutan Sayın Binali Yıldırım, diğer tarafta da gençliğiyle, dinamizmiyle, halktan yana projeleriyle ışık gibi parlayan Sayın Ekrem İmamoğlu… Sayın Ekrem İmamoğlu gençliği, dinamizmi ve projeleriyle İstanbul’a yakışan bir belediye başkanı olacağını bir kez daha kanıtladı.

Balıkesirli hemşerilerimin halktan, haktan ve hukuktan yana oy kullanacağına olan inancımla ,İstanbul’da bulunan 83.485’i aşkın seçmenimizin tamamını 23 Haziran 2019 tarihinde yapılacak seçimde sandığa davet ediyorum.diyerek konuşmasına son verdi.

Yorumlar (0)