CHP ‘AKP’nin Aşı Yalanları’ Videosu Yayınladı!

Covid 19 pandemisinde yeterli aşı bulunamaması ve bir yıldan fazladır iktidarın aşı ile ilgili taahhütlerini yerine getirememesi sonrası CHP’den videolu bir tepki geldi.

Vekil Haberleri 05.05.2021, 11:53
CHP ‘AKP’nin Aşı Yalanları’ Videosu Yayınladı!

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen Twitter’dan yayıladığı videoda Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın pandeminin başından bu yana yaptığı aşı açıklamalarına tarih tarih yer verdi. Videoda Erdoğan’ın birbiriyle çelişen aşı açıklamalarına ve aşı bulamayan vatandaşların durumuna yer verildi.

 

Antmen, videoyu şu iletiyle paylaştı: “AKP'nin Aşı Yalanları Bölüm 1:

Hangi Erdoğan doğru söylüyor?

22.09.2020 Tayyip Erdoğan "Yerli aşımızı önümüzdeki yılın ilk aylarında milletimize sunacağız."

25.11.2020 Tayyip Erdoğan "En geç Nisan'da hazır."

30.04.2021 Tayyip Erdoğan "Eylül Ekim gibi yerli aşı üreteceğiz"

 

Alpay Antmen “Milyonlarca insanı oyalıyorlar. Kendi beceriksizliklerini başkaca suçlama ve bahanelerle örtmeye çalışıyorlar. Bir de aracılar var tabi iktidara yakın. Onların daha fazla kar etmesi de bekleniyor. Vatandaşın hayatının zerrece önemi yok saray iktidarı için. Bir yıldan fazladır ‘Gelecek, Covid 19 aşısının sözünü aldık, haftaya elimizde, sipariş tamam, öbür aya kaldı, Çinliler kandırdı, Almanlar sözünü tutmadı yolda aksama meydana geldi, yarın söz.’ Diye çıkıp konuşuyorlar. Bu şekilde değil devlet, işporta tezgahı dahi yönetilmez. Biz de bu videoyu bunu ortaya sermek için hazırladık” İfadelerini kullandı.

Yorumlar (0)