CHP 23 Nisan yarışmalarının son başvuru tarihini erteledi

Cumhuriyet Halk Partisi düzenlemiş olduğu Milli Egemenliğin 100. Yılı 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı resim, şiir ve beste yarışmalarının son başvuru tarihini koronavirüs salgını nedeniyle süresiz uzattı.

Vekil Haberleri 26.03.2020, 10:37
CHP 23 Nisan yarışmalarının son başvuru tarihini erteledi

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi koronavirüs salgını nedeniyle CHP’nin düzenlemiş olduğu Milli Egemenliğin 100. Yılı 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı resim, şiir ve beste yarışmalarının son başvuru tarihini süresiz uzatıldığını açıklayarak, “Virüs tehdidi ortadan kalktıktan sonra yeni yarışma takvimini 23nisan.chp.org.tr adresinden açıklayacağız. Çocuklarımızın gözünden kuruluş ve kurtuluş coşkunu görmek için sabırsızlanıyoruz. Resimlerinizi yapıp, şiirlerinizi yazıp, bestelerinizi yapıp yarışmaya katılmanızı istiyoruz” dedi.

 

CHP’nin düzenlediği yarışma hakkında da bilgi veren İlgezdi, “Resimşiir ve beste dallarında yarışmalar düzenlenecek. Beste yarışması ise çocuklar ve büyükler kategorisi olmak üzere iki ayrı dalda yapılacaktır” açıklamasında bulundu.

 

Milli egemenliğin 100. Yılı yarışmalarının temasının “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”,

“Mustafa Kemal Atatürk”, “Cumhuriyet”, “Demokrasi” ve “TBMM'nin açılmasının 100. Yıldönümü” olduğunu vurgulayan Gamze Akkuş İlgezdi, detaylı bilginin 23nisan.chp.org.tr adresinden öğrenilebileceğini belirtti.

 

Koranavirüs tehdidi ortadan kalktıktan sonra yarışmanın son başvuru tarihini ve yeni yarışma takvimini de açıklayacaklarını ifade eden CHP’li İlgezdi, dereceye girenlere ödüllerinin, düzenlenecek ödül töreni ile verileceğini söyledi.

Yorumlar (0)