Çakırözer’den Ramazan ayı mesajı: “Ramazan sofralarımıza bolluk, bereket, ülkemize huzur ve kardeşlik getirsin”

Ramazan Ayı başlangıcı nedeniyle bir mesaj yayımlayan CHP Eskişehir milletvekili Utku Çakırözer, Ramazan ayının başta Türkiye olmak üzere tüm dünyaya sevgi, barış ve kardeşlik getirmesi temennisinde bulunarak, “Bugün başlayan mübarek Ramazan ayı sevgi, barış, kardeşlik ve dayanışma duygularımızı pekiştirsin. Dayanışma ve hoşgörü ayı Ramazan sofralarımıza bolluk, bereket, ülkemize huzur ve kardeşlik getirsin” dedi.

Vekil Haberleri 06.05.2019, 12:54 06.05.2019, 13:16
Çakırözer’den Ramazan ayı mesajı: “Ramazan sofralarımıza bolluk, bereket, ülkemize huzur ve kardeşlik getirsin”

CHP’li Çakırözer Ramazan ayının başlangıcı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Çakırözer Ramazan aylarının insanları bir araya getirdiğini, ilişkileri güçlendirdiğini belirterek, “Bizler hep birlikte birlik, beraberlik ve dayanışma içinde ihtiyaç sahiplerimizle, deneyimli büyüklerimizle sofralarımızı paylaşalım” dedi.

Çakırözer’in mesajı şöyle:

 “Mübarek Ramazan ayı sadece bir ibadet ayı değil, aynı zamanda tüm yardımlaşma, dayanışma, hoşgörü, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı güçlendirdiğimiz bir aydır. Bu Ramazan ayının da birlik ve beraberlik duygularımızı pekiştirdiğimiz, yoksulluğun yerini bereketin aldığı, dargınlıkların ortadan kalktığı, kırgınlıkların giderildiği bir ay olmasını dilerim. Barış ve kardeşlik duygularımızı güçlendirdiğimiz bu ayda dileğimiz, ülkemizin barış ve huzur içinde olduğu, yurttaşlarımızın mutlu ve kardeşçe bir arada yaşayacağı bir ülke. Bu duygu ve düşüncelerle tüm insanlığın ramazan ayını en içten duygularımla kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir ramazan ayı diliyorum” dedi.

Yorumlar (0)