banner773

Çakırözer ve Kurt’tan Kırım Derneği’ne ziyaret

HP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt Eskişehir Kırım Derneği’ni ziyaret ederek, Dernek Başkanı Evren Olcay ve dernek üyeleriyle buluştu. Rusya’nın Kırım’ı işgalinin ve Kırım’da yaşanan hak ihlallerinin kabul edilemeyeceğini söyleyen Çakırözer ve Kurt, Kırım’da yaşanan hak ihlallerinin bir an önce son bulmasını isteyerek, “Bizler her zaman soydaşlarımızla dayanışma içindeyiz” dedi.

Vekil Haberleri 13.07.2019, 14:55
Çakırözer ve Kurt’tan Kırım Derneği’ne ziyaret

Çakırözer ve Kurt: “Kırım’da yaşanan hak ihlalleri son bulmalı”

“Soydaşlarımızla tam dayanışma içindeyiz”

KIRIM DERNEĞİ İLE DAYANIŞMA GÖSTERDİLER

CHP’li Milletvekili Çakırözer ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt Eskişehir Kırım Derneği Başkanı Evren Olcay ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettiler. Dernek Lokalinde dernek üyeleriyle bir araya gelen Çakırözer ve Kurt ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, dernek üyeleriyle sohbet ettiler.

KIRIM’DA YAŞANAN HAK İHLALLERİ SON BULMALI

Kırım’da yaşanan hak ihlalleri karşısında, Kırım Tatar Türklerinin mücadelesinde her zaman yanında olduklarını belirten Çakırözer, “Ülkemizde sayıları milyonları bulan Kırım Tatar Türkü vatandaşımız yaşamakta. Kırım’da yaşanan hak ihlalleri karşısında Türkiye’deki Kırım Tatar soydaşlarımız çok büyük üzüntü içindedir. Bizler soydaşlarımızla tam dayanışma içindeyiz” dedi. Çakırözer ve Kurt, Dernek Başkanı Evren Olcay ve dernek üyelerine nazik misafirperverlikleri için teşekkür ettiler.

Yorumlar (0)