Çakırözer ESKİ şantiyesi işçilerinin iftar sofrasına konuk oldu: “Emekleriniz için minnettarız”

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, salgın döneminde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü (ESKİ) şantiyesi çalışanlarını ziyaret ederek, emekleri için teşekkür etti.

Vekil Haberleri 20.05.2020, 13:03
Çakırözer ESKİ şantiyesi işçilerinin iftar sofrasına konuk oldu: “Emekleriniz için minnettarız”

Çakırözer, sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek, emekçilerin iftar sofrasına konuk oldu. Salgın döneminde yurttaşların taleplerinin giderilmesi adına belediyelerin gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Çakırözer, “Bu hizmetlerin götürülmesinde en büyük görev sizlerin. Bizler salgın döneminde evlerimizdeyken sizler burada gece gündüz demeden çalışmalarınızı sürdürüyorsunuz. Hem sizlere hem de belediyemize emekleriniz için yürekten teşekkürler” dedi.

İŞÇİLERLERİN İFTAR SOFRASINA KONUK OLDU

Covid 19 salgınının tüm dünyada etkileri devam ederken, Eskişehir’de belediyeler yurttaşların taleplerinin karşılanması adına çalışmalarını sürdürüyor. CHP’li Utku Çakırözer, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanal İşletmeleri Müdürlüğü’nün (ESKİ) Odunpazarı’nda bulunan şantiyesini ziyaret ederek, şantiyede nöbetleşe çalışan işçilere emekleri için teşekkür etti. Çakırözer, vardiya değişiminde işçilerin iftar sofrasına da konuk oldu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Salgın döneminde merkez ve ilçelerde belediyelerin gece, gündüz demeden yurttaşların her türlü ihtiyacını karşılamak için çalışmalarını sürdürdüğüne dikkat çeken Çakırözer, “Burada sizlerin iftar sofranıza konuk olmak benim için mutluluk verici. Salgın döneminde belediyelerimizin pek çok biriminde siz emekçilerimiz hemşehrilerimize en iyi hizmeti götürmek için çalışıyorsunuz. 7/24 hemşehrilerimizin taleplerini karşılamak için emek harcayan belediyelerimize ve onların kıymetli çalışanları sizlere emekleriniz için tüm Eskişehir adına yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar (0)