banner773

Çakırözer: “Başkanlarımız hemşehrilerimizin refahı için çalışıyor”

CHP Milletvekili Utku Çakırözer, Eskişehir’in Seyitgazi ilçesini ziyaret ederek, Seyitgazili muhtarlarla bir araya geldi, esnafın, çiftçinin talep ve sıkıntılarını dinledi. Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe’yi makamında ziyaret eden Çakırözer, CHP Seyitgazi İlçe Başkanlığı’nda İlçe Başkanı Volkan Kılıç ve partililerle buluştu. Çakırözer, “Hem Seyitgazi’mizde hem de tüm Belediyelerimizde Başkanlarımız hemşehrilerimizin refahı için var gücüyle çalışıyor. Başkanlarımıza ve çalışma arkadaşlarına minnettarız” dedi. Çakırözer, “CHP iktidarında Türkiye’nin dört bir yanında esnafımızın, çiftçimizin derdine hep birlikte çözüm üreteceğiz” ifadelerini kullandı.

Vekil Haberleri 29.09.2020, 15:50
Çakırözer: “Başkanlarımız hemşehrilerimizin refahı için çalışıyor”

“BAŞKANLARIMIZ HEMŞEHRELİREMİZİN REFAHI İÇİN ÇALIŞIYOR”
CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. CHP Seyitgazi İlçe Başkanlığı’nda partililerle bir araya gelen Çakırözer, muhtarlara buluştu, Seyitgazi Ziraat Odası Başkanlığı’nda çiftçilerin talep ve sıkıntılarını dinledi. Seyitgazi temaslarında Belediye Başkanı Uğur Tepe’yi makamında ziyaret eden Çakırözer Başkan Uğur Tepe’den ilçede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çakırözer, “Seyitgazi ve tüm belediyelerimizde başkanlarımız hemşehrilerimizin talep ve sıkıntılarını gidermek için var gücüyle çalışıyor. Seyitgazi’mizde de Belediye Başkanımız Uğur Tepe’nin kısa sürede birçok sorunun üstesinden gelindiğini görmek bizleri de mutlu ediyor” diye konuştu.
“6 BİN HANEYE MASKE VE DEZENFEKTAN DAĞITTIK”
İlçede gerçekleştirdiği hizmetler hakkında Çakırözer’e bilgi veren Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, “İlçemizde yarım kalan çalışmaların birçoğunu tamamladık. Bununla birlikte hazırladığımız projelerimize odaklanarak çalışmalarımıza hız verdik. Büyükşehir Belediyemiz ile işbirliği içinde yol yapım, park yapımı, kilit taş döşeme işlerini gerçekleştiriyoruz. Büyükşehir Belediyemizle imzaladığımız protokol sonrası belediyemize ait tarım arazilerinin ekimi için çalışmalara başladık. 51 mahallemizde muhtarlarımızın talepleri yanı sıra hemşerilerimizin refahı için tüm çabayı gösteriyoruz. Özellikle pandemi sürecinde gereken tüm tedbirleri alarak hemşerilerimizin yanında olduk, olmaya da devam ediyoruz. Bu süreçte yaklaşık 6 bin haneye tek tek maske ve dezenfektan dağıtımı gerçekleştirdik” açıklamasında bulundu.
ESNAFIN DERDİNİ DİNLEDİLER
Milletvekili Çakırözer, Belediye Başkanı Uğur Tepe, CHP Seyitgazi İlçe Başkanı Volkan Kılıç ve beraberindeki heyet daha sonra ilçe merkezinde esnafı ziyaret etti, Kırka Mahallesi’nde kahvehanelerde yurttaşları dinledi.


“ESNAF BAKANLIĞI KURULMALI”                                                                                                                                                                                                                                              Esnaf salgın döneminde yaşanan mağduriyetlerini katlanarak arttığını dile getirirken, Eylül ayı itibarıyla başlayan kredi ödemelerinin ertelenmesi talebinde bulundu. Çakırözer, “Esnafımızın ne sıkıntılar yaşadığını biliyoruz. Sizlerin sorunları hepimiz için çok önemli. Esnaf biterse, ekonomi biter. Sizlerin sorunlarının çözümü için Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun her fırsatta ifade ettiği gibi Esnaf Bakanlığı kurulmalı. Artık esnafımızın sesi duyulmalı. Borçlar en az bir yıl faizsiz ertelenmeli” dedi.

Yorumlar (0)