Bulut: Kadir Aydar’a mazbatasını Ceyhan vermiştir; alacak olan da Ceyhanlılardır..

CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’a yönelik siyasi bir operasyon başlatıldığını belirterek, “Kadir Başkan’a mazbatasını Ceyhan vermiştir. O mazbatayı alacak olan da sadece Ceyhanlıların iradesidir” dedi.

Vekil Haberleri 18.03.2020, 09:25
Bulut: Kadir Aydar’a mazbatasını Ceyhan vermiştir; alacak olan da Ceyhanlılardır..

CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’a siyasi bir operasyonun başlatıldığını bildirdi. Bulut, sandıkta kazanamadığı belediyelerin başkanlarını görevden alan, suç uydurup cezaevine gönderen iktidarın, aynı tehlikeli oyunu Ceyhan’da da sergilemek istediğini söyledi. 

CEYHAN’I İRADESİNE DARBE VURULUYOR
CHP’li Bulut, “Ceyhan’da kısa sürede, yolsuzluğu israfı önleyen, hizmete susayan Ceyhan’ı hizmetle tanıştıran Belediye Başkanımız Kadir Aydar’a, hukuka aykırı bir biçimde siyasi yasak getirilmeye; Ceyhan’a, Ceyhanlıların iradesine siyasi darbe vurmaya çalışılmaktadır” dedi.

BU SİYASİ OPERASYONUN CEYHAN’DA KARŞILIĞI YOK
Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın göreve geldiğinden bu yana Ceyhan’da sevilen, vatandaşların takdirini kazanan bir isim olduğunun altını çizen Bulut,  “Bu siyasi operasyonunun ne bizim nezdimizde ne de Ceyhanlıların nezdinde hiçbir karşılığı yoktur” ifadelerini kullandı. 

MAZABATAYI SADECE CEYHANLILAR ALIR
Kadir Aydar’ın adaylığına onay veren YSK’nın başlatmış olduğu incelemenin, hukuki değil, siyasi olduğunun bütün Ceyhan’ın farkında olduğunu kaydeden Bulut,  “Bu yapılan Ceyhanlıların oyunu yok saymak; Ceyhan’ı, demokrasimizi cezalandırmaktır.Kadir Başkan’a mazbatasını Ceyhan vermiştir.  O mazbatayı alacak olan da sadece Ceyhanlıların iradesidir.Bir kez daha söylüyoruz: KadirAydar Yalnız Değildir” dedi. 

Yorumlar (0)