Bekir Başevirgen'den Ramazan Bayramı Mesajı

CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, Ramazan Bayramı vesilesi ile bir mesaj paylaştı. Başevirgen açıklamasında şunları kaydetti:

Vekil Haberleri 31.05.2019, 12:41
Bekir Başevirgen'den Ramazan Bayramı Mesajı

Bilindiği gibi, insani değerlerin ve erdemlerin yoğun olarak yaşandığı günler olan bayramlar, toplumsal hayatımız açısından büyük bir önem ve değere sahiptir. Asırlardır İslam Alemi tarafından büyük bir coşku ve heyecanla kutlanan bayramlar; kırgınlıkların, dargınlıkların unutulduğu, karşılıklı sevgi ve saygının pekiştiği günlerdir. Şüphesiz her bayram olduğu gibi bu Ramazan Bayramı’nda da milli ve manevi değerlerimiz etrafında bütünleşerek, dostluğumuzu, kardeşliğimizi ve dayanışmamızı güçlendireceğiz.

Milletçe bayram coşkusunu yaşarken, diğer yandan çocuklarını şehit veren anne, babaların üzüntülerini, yatağa aç giren çocukların hayat zorluklarını da aynı şekilde yüreğimizde hissediyoruz. Çiftçilerimiz yaşam mücadelelerini zorlukla sürdürürken, madencilerimiz yeterli güvenlik önlemleri olmadan o karanlığa adım atarken, gençlerimiz Türkiye tarihinde hiç olmamış bir işsizlik ile mücadele ederken bizlerin attığı her adım, kurduğumuz her cümle, geliştirdiğimiz her politika daha dikkat ve özenle seçilmelidir.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin neferleri olarak ülkemizin içine sürüklendiği; ekonomik, siyasi, hukuksal, toplumsal durumlardan en iyi şekilde çıkmak ve şu an içinde olduğumuz kaygı ve endişeye son vermek için her şey çok güzel olana dek çok çalışacağımızı belirtmek istiyorum. Cumhuriyet Halk Partisi’nin her bir üyesinin onurlu ve ilkelerinden taviz vermeyen duruşundan, Cumhuriyete olan bağlılığından ve Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan sapmadan; zorlukların üstesinden geleceğimize duyduğum inançla, Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.“

Yorumlar (0)