Ali Keven, İlçeleri Karış Karış Gezdi

Cumhuriyet Halk Partisi Yozgat Milletvekili Ali Keven, hafta sonu ilçeleri ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Yerköy ilçesinde Taşıyıcılar Kooperatifi’nde kamyoncu esnafının sorunlarını dinleyen Keven, Kooperatif Başkanı Savaş Öztürk’ten ülke genelinde tepkilere yol açan dijital takograf uygulaması hakkında bilgi aldı.

Vekil Haberleri 13.01.2020, 12:45
Ali Keven, İlçeleri Karış Karış Gezdi

Dijital takograf uygulamasının ertelendiği müjdesini veren Keven, resmi gazetede yayımlanan yönetmeliğe göre ülke sınırları içinde taşımacılık yapanlar için 1 Ocak 2024 tarihine ertelendiğini söyledi.

Keven daha sonra, Yerköy Ziraat Odası Başkanı Cahit Metin, Yerköy Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Minar, Yerköy Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Ahmet Kepir’i ziyaret etti. Keven, Yerköy Muhtarlar Derneği Başkanı Aydın Savaş ve muhtarlarla da bir araya gelip, sohbet etti. Keven, muhtarların köyleriyle ilgili sorunlarını ve çözüm önerilerini not alarak, özellikle mazot ve gübre fiyatları olmak üzere Şeker Fabrikası ile ilgili sorunlarını gündeme getirmeye devam edeceğini söyledi. Keven, son olarak Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz'ı makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Şefaatli Paşaköy’de arabaşı davetinde köy halkıyla bir araya gelen Keven, beraberinde İl Başkanı Abdullah Yaşar, İlçe Başkanı Ali Bektaş ve yönetimi ile birlikte Paşaköylüler ile sohbet etti. Paşaköy Sulama Birliği’ne kayyum atanmasını, eski belediye olan Paşaköy’de kanalizasyon altyapı eksiklerinin hala giderilmediğini ve Şefaatli’de kapatılan Toprak Mahsulleri Ofisi hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Son olarak Pazar günü Aydıncık, Çekerek ve Kadışehri ilçe kongrelerine katılan Keven, ilçe halkıyla görüşerek Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde daima açık bir kapıları olduğunu Aydıncık Kazankaya Kanyonu, Çekerek Süreyabey Barajı ve Kadışehri ilçe yolu hakkında yaptığı bakanlık görüşmeleri hakkında bilgi verdi.

Yorumlar (0)