ALİ KEVEN'E BAYRAM ve ŞENLİK ZİYARETLERİNDE YOĞUN İLGİ

Cumhuriyet Halk Partisi Yozgat Milletvekili Ali Keven, Kurban Bayramı'nda Şefaatli, Çandır, Boğazlıyan ve Sorgun ilçelerinde yoğun bir bayramlaşma ve şenlik programları gerçekleştirdi.

Vekil Haberleri 15.08.2019, 19:10
ALİ KEVEN'E BAYRAM ve ŞENLİK ZİYARETLERİNDE YOĞUN İLGİ

Bayramın ikinci günü Şefaatli İlçe Başkanlığı'nın düzenlemiş olduğu bayramlaşma programına katılan Keven, İlçe Başkanı Ali Bektaş ve ilçe yönetimi ile vatandaşlarla bayramlaştı.

Bayramın üçüncü günü Merkez Görpeli Köyü Şenlikleri'ne ve Sorgun Araplı Kasabası Şenlikleri’ne katılan Keven daha sonra Çandır ilçesinde bayramlaşma programı ile Çandır Dayanışma Şenliği’ne katılarak ilçe halkıyla bir araya geldi.

Bayramın dördüncü günü Boğazlıyan'da olan Keven, İl Başkanı Abdullah Yaşar ve il yönetimiyle birlikte ilçe başkanlığı ziyaretinin ardından Uzunlu Belediyesi'nin düzenlediği 1. Halk Festivali'ne katıldı. Uzunlu Belediye Başkanı Okan Yaşar Elbaşı tarafından karşılanan Keven, Belediye ziyaretinin ardından kasaba meydanında ki Uzunlu halkının bayramını kutladı.

Festival programı kapsamında Grup Abdal konseri öncesi bir konuşma yapan Keven, festivalin düzenlenmesini sağlayan Belediye Başkanı Okan Yaşar Elbaşı ve kasaba halkına teşekkür ederek her yıl kapsamının genişletilmesini ve insanların bu şekilde bir araya gelmeleri yerel kültürlerini yaşatmaları temennisinde bulundu.

Yorumlar (0)