Ahmet ÖNAL:Kadın Cinayetleri Engellemeliyiz

CHP Kırıkkale Milletvekili Av. Ahmet ÖNAL,Kırıkkale'de Emine Bulut (34), dört yıl önce boşandığı erkek tarafından 10 yaşındaki çocuğunun gözleri önünde bıçaklanarak öldürüldü.

Vekil Haberleri 23.08.2019, 16:45
Ahmet ÖNAL:Kadın Cinayetleri Engellemeliyiz

Emine Bulut'un son sözleri ''ölmek istemiyorum'' oldu.

 

Ne Emine Bulut'un ''ölmek istemiyorum!'' çığlıklarını, ne de çocuğunun ''anne gitme!'' diye yakarışını hangi vicdan unutur ! Hangi yürek dayanır !!!! O çocuk ömrü boyunca ne annesini kaybettiği o anı ne de yaşadıklarını unutamayacak !

Kadın cinayetleri ve çocuk istismarı cezalarının artırılması için ne gerekiyorsa yapalım! Son yıllarda yaşananlara bakıyorum da Bu ülkede kadın ve çocuk olmak hatta bu ülke de insan olmak hiç bu kadar zor olmamıştı!

 

Bu vahşetin ve tüm kadın cinayetlerinin daha detaylı ve ayrıntılı araştırılması için Kadın Cinayetlerinin Engellenmesi ve bu konuda Kamu Kurum ve Kuruluşlarının üzerine düşen yükümlülüklerin belirlenmesi konusunda TBMM’de Meclis Araştırma Komisyonu Kurulmasını istedim. Konunun takipçisi olacağım. İnsanlığın utandığı böyle vahşetlerin bir daha yaşanmaması da en büyük gayretimiz olacaktır. Emine Bulut kardeşimize bir kez daha Allah dan rahmet kederli ailesine başsağlığı dilerim.

Yorumlar (0)