AHMET KAYA TRABZON GÜNLERİ'NE KATILDI: "BİZE HER YER TRABZON"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya Ankara'da düzenlenen Trabzon Günleri'nde hemşehrileriyle ve Trabzon sevdalılarıyla bir araya geldi.

Vekil Haberleri 19.04.2019, 11:30
AHMET KAYA TRABZON GÜNLERİ'NE KATILDI: "BİZE HER YER TRABZON"

Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşen Trabzon Günleri'nin açılışına katılan Kaya, Trabzon'un yöresel ürünlerinin ve kültürel değerlerinin tanıtıldığı stantları ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Trabzon’da üretim yapan firmaların tanıtım stantlarına yaptığı ziyarette üretime ve üreticiye sahip çıkma konusunda üzerine düşen görevi yapmaya hazır olduğunu ifade eden Kaya, “Her şeyden çok üretmeye ihtiyacımız var, üretene sahip çıkmaya destek olmaya ihtiyacımız var. Bu önemli bir görevdir, yanınızdayız.” dedi.

Trabzon'un ilçe belediyelerin stantlarını da ziyaret eden Ahmet Kaya, yeni dönem göreve başlayan Belediye başkanlarına hayırlı olsun dileklerini ileterek başarı temennisinde bulundu.

Ekrem İmamoğlu'nun mazbatasını alarak göreve başlamasının Trabzonlu hemşehrileri tarafından mutlulukla karşılandığını ifade eden Kaya, "Trabzon Günleri'nde "bize her yer Trabzon" diyerek hemşehrilerimizle kucaklaştık. Görüyoruz ki siyasi görüşü ne olursa olsun Trabzonlular Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olmasının sevincini ve gururunu yaşıyor. Trabzonlu olmak Allah'ın bize bahşettiği büyük bir onurdur. Trabzon'umuza ve Trabzonlulara sahip çıkacağız. Trabzon'umuzun eşsiz güzelliklerini keşfetmek isteyen tüm vatandaşlarımızı 21 Nisan’a kadar devam edecek olan Trabzon Günleri'ne Atatürk Kültür Merkezi'ne davet ediyoruz" dedi.

Ekrem İmamoğlu'nun başkanlığını horon oynayarak kutlayan Ahmet Kaya, kendisine yoğun ilgi gösteren vatandaşların fotoğraf çektirme isteğini de geri çevirmedi.

Image URL (USE THIS TAG IN Ad Manager ONLY):https://ad.doubleclick.net/ddm/ad/N1594044.5223736GAZETEKRITIK/B31623289.390707555;sz=600x90;dc_sdk_apis=[APIFRAMEWORKS];dc_omid_p=[OMIDPARTNER];dc_tdv=1Click-Through URL (USE THIS TAG IN Ad Manager ONLY):https://ad.doubleclick.net/ddm/jump/N1594044.5223736GAZETEKRITIK/B31623289.390707555;sz=600x90;dc_sdk_apis=[APIFRAMEWORKS];dc_omid_p=[OMIDPARTNER];dc_tdv=1
Yorumlar (0)