AHMET KAYA'DAN KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Dini bayramlarımız insanların inançlarının gereklerini yaptığı, ailece bir araya geldiği, hasretle kucaklaştığı, dargınların barıştığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği çok özel zamanlardır.

Vekil Haberleri 10.08.2019, 09:27 10.08.2019, 09:41
AHMET KAYA'DAN KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Aynı zamanda dayanışmaya, paylaşmaya, yardımlaşmaya vesile olan; hatalarla yüzleşme ve özeleştiri yapma fırsatı tanıyan bugünlerin kıymetini bilmemiz ve iyi değerlendirmemiz gerekir.

 

Tüm iyi dileklerimizle;

İşçinin, emekçinin, emeklinin, kimsenin yoksulluk sınırı altında yaşamadığı; hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği, taşeron sömürüsünün ve mevsimlik işçi mağduriyetinin ortadan kalktığı; çiftçinin ve üreticinin emeğinin karşılığını aldığı; üniversite mezunlarının, öğretmenlerin, mühendislerin, sağlıkçıların atanamama korkusu yaşamadığı; emeklilikte yaşa takılanlar, 3600 ek gösterge, intibak yasası sorunlarının son bulduğu bir Türkiye'de tüm vatandaşlarımızın bayram tadında yaşamalarını temenni ediyoruz.

 

Ülkemizin ve milletimizin ekonomik ve sosyal sorunlarına çözüm üretmek için iktidarın ve muhalefetin birlik ve beraberlik içinde hareket edebileceği bir siyasi iklimi oluşturmalıyız. Ortak aklı egemen kılarak tüm sorunları çözmeli ve adaletten, hukuktan, demokrasiden ayrılmamalıyız.

 

Ancak o zaman ülkemizde huzuru, refahı ve barışı hâkim kılabilir; bayram ruhunu yılın her günü yaşayabiliriz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle şehit ailelerimiz ve gazilerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar; ülkemize huzur ve bereket getirmesini temenni ederim.

Sevgi ve saygılarımla.

Yorumlar (0)