AHMET AKIN’IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI:BU BAYRAMDA DAHA GÜÇLÜ KUCAKLAŞIP DAHA GÜÇLÜ KENETLENECEĞİZ

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Ramazan Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Ahmet Akın, “Sevginin, saygının ve hoşgörünün, dostluğun, birlik ve beraberliğin yaşanacağı bu Ramazan Bayramı’nda da güzellikler adına ne varsa harmanlayıp gönlümüzden tüm gönüllere ulaşması için kardeşçe kucaklaşacağız” dedi.

Vekil Haberleri 02.06.2019, 09:09
AHMET AKIN’IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI:BU BAYRAMDA DAHA GÜÇLÜ KUCAKLAŞIP DAHA GÜÇLÜ KENETLENECEĞİZ

CHP’li Milletvekili Ahmet Akın’ın mesajı şöyle:

“Bizi birbirimize bağlayan değerlerin, yardımlaşmanın, dayanışmanın kuvvetlendiği, bereketin ayı Ramazan’ın bitimiyle kutladığımız Ramazan Bayramımızı Millet olarak idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Onbir ayın Sultanı Ramazan’da yaptığımız tüm ibadetlerimizin kabul edilmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim.

Bayramlarımız sevgi, dostluk, dayanışma duygularımızın daha da pekiştiği hayatımızın en özel günlerindendir. Büyüklerimize saygımızı sunmamız, sevdiklerimizle kucaklaşmamız, dargınlıkları sonlandırmamız için vesiledir bayramlarımız. Dün olduğu gibi bu gün de, yarın da olacağı gibi her zaman daha güçlü birbirimizle kucaklaşacağız. Bu Bayramda da daha güçlü kenetleneceğiz. 

Sevginin, saygının ve hoşgörünün, dostluğun, birlik ve beraberliğin yaşanacağı bu Ramazan Bayramı’nda da güzellikler adına ne varsa harmanlayıp gönlümüzden tüm gönüllere ulaşması için kardeşçe kucaklaşacağız. Elleri öpülesi büyüklerimizi ziyaret edip gönüllerindeki yerlerimizi pekiştireceğiz. Küçüklerimize sarılıp gönüllerini fethedeceğiz. Bizi birbirimize bağlayan değerlerimizin böylece daha da güçleneceğine yürekten inanıyorum.

Bu Bayramda da her şeyden önce bu vatan için, milletimiz için kendilerini gözlerini kırpmadan feda eden şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Şehit anne ve babalarımızın ellerinden öpüyor, şehit ailelerimize bir kez daha sabır diliyorum.

Ülkemizde, adaletin, barışın ve huzurun her daim yaşandığı bayram gibi günler diliyor, tüm vatandaşlarımızın ve İslam aleminin Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.”

Yorumlar (0)