Türkiye'nin İlk Tasarım Ofisi Açıldı

Profesyonel Tasarım Ofisi sloganı ile kurumsal bir yapıda şekillenen Sarıgöz markası Sarıgöz Tasarım Ofisi ismi ile hizmet vermeye başladı.

TEKNOLOJİ 17.11.2021, 14:54 17.11.2021, 15:09
Türkiye'nin İlk Tasarım Ofisi Açıldı

Profesyonel Tasarım Ofisi sloganı ile kurumsal bir yapıda şekillenen Sarıgöz markası Sarıgöz Tasarım Ofisi ismi ile hizmet vermeye başladı.

Gelişen teknolojiye ve dünyaya ayaj uyduran Sarıgöz Tasarım Ofisi diğer reklam ajanslarından farklı olarak tamamen dijitale yönelik tasarımlara ve çalışmalara imza atıyor. Üstelik çok düşük bütçeli markalar için de projeler geliştiriyorlar.

Sarıgöz Tasarım Ofisi kurucusu ve tasarımcısı Vural Egemen SARIGÖZ Gazete Kritik'e yaptığı özel açıklamada " önümüzdeki yıllarda basılı diye bir şey olmayacak, artık kartvizitler bile dijital o nedenle yaptığımız ve yapacağımız her şey dijitalleşecek ve dijitale uygun olacak" ifadelerini kullandı.

Yeni Nesil Reklam Ajansı

Kurduğu şirket için yeni nesil reklam ajansı unvanını benimsediğini belirten Vural Egemen Sarıgöz alışılmış veya geleneksel reklam ajanslarından farklı çalışıyoruz. Dijital mecralar için, web siteleri için, sosyal medya platformları için içerikler üretiyoruz. Ana iştigal konumuzu grafik tasarım, web tasarım ve sosyal medya olarak belirledik, bu yönde de çalışmalarımızı sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.

Sarıgöz Tasarım Ofisi

Sarıgöz Tasarım Ofisi Ankara'da İvedik Bölgesinde Arıkanlar Grand Plaza'daki ofisinde hizmet vermeye başladı. Sarıgöz Tasarım Ofisi firmalara, şirketlere, markalara, işletmelere, iş adamlarına, siyasetçilere, politikacılara, il başkanlarına, ilçe başkanlarına, muhtarlara, parti yöneticilerine, milletvekillerine, kurumlara ve daha birçok alanda bireysel ve kurumsal anlamda tasarım, yazılım ve yönetim hizmeti sunuyor.

Popüler Sosyal Medya Yönetimi

Sektörde 15 yılı aşkın süredir tecrübe ve deneyim sahibi olan Vural Egemen SARIGÖZ, yeni kurumsal yapı ile daha profesyonel ve daha kaliteli hizmet vermeye başladıklarını belirterek geliştirdikleri sosyal medya yönetimi paketleri ile ilgili de " kısa sürede popüler oldu" şeklinde açıklamada bulundu.

Sarıgöz Tasarım Ofisi, alışılmışın dışında hizmet veriyor. Özel günlere ait markalara, firmalara özel tasarımlar hazırlayan Sarıgöz Tasarım aynı zamanda müşterilerin taleplerine göre sektörel tasarımlara da imza atıyor.

Tasarımlar facebook, facebook hikaye, instagram, instagram story, instagram reels, whatsapp durum, twitter gibi popüler sosyal medya platformlarının her türlü ölçüsüne uygun olarak hazırlanıyor.

Sarıgöz Tasarım Ofisi sadece sosyal medya yönetimi değil, web tasarım ve grafik tasarım alanlarında da müşterilerine destek sağlıyor.

Yorumlar (0)