Instagram'a takipçi listesi gizleme özelliği geliyor

Dünyanın en popüler sosyal medya platformları arasında yer alan Instagram, kullanıcılar için takipçi listesi gizleme özelliğini getiriyor. Platformun yakın zamanda bu güncellemeyi paylaşacağı belirtiliyor.

TEKNOLOJİ 19.04.2023, 12:14
Instagram'a takipçi listesi gizleme özelliği geliyor

Sosyal medya platformu Instagram'da yapılacak olan güncelleme ile kullanıcılar takipçilerini gizleyebilecekler. Özellik, kullanıcıların takipçi listelerini gizleme ve yalnızca kendileri tarafından görülebilmesine olanak sağlayacak.

Böylece kullanıcıların takipçi sayılarını herkese açık bir şekilde göstermek zorunda kalmadan daha özgür ve rahat bir şekilde hesaplarını yönetebilmesi amaçlanıyor.

Takipçi gizleme özelliği, kullanıcılara daha fazla kontrol sağlayacak. Kullanıcılar, takipçilerinin kim olduğunu gizleyebilecek, böylece hesaplarını daha özgür bir şekilde yönetebilecekler.

Shift Delete.Net'in aktardığına göre, Instagram kullanıcılarına takipçilerini gizleme özelliği kullanma konusunda bir seçenek sunacak. Kullanıcılar, hesap ayarlarından takipçilerini gizleme seçeneğini aktif veya pasif hale getirebilecekler.

Söz konusu güncellemenin kısa süre içerisinde paylaşılacağı kaydediliyor. Instagram daha önce, birçok kullanıcının bu özelliği talep ettiğini açıklamıştı. 

Yorumlar (0)