Express VPN Detaylı İnceleme ve İndirme - 2021

Express vpn, hızın yanı sıra güvenlik ve gizlilik açısından oldukça kullanışlı bir vpn uygulaması konumunda.

TEKNOLOJİ 23.03.2021, 19:11 23.03.2021, 19:15
Express VPN Detaylı İnceleme ve İndirme - 2021

Vpn servisleri ve Android vpn uygulamaları son yıllarda oldukça fazla kullanıma ulaşmış durumda. Koyulan kurallar ve yasaklar neticesinde insanların belki de rutin olarak kullandığı sitelere girişleri çok mümkün olmamaya başladı. Zaten vpn servislerinin çok daha fazla bilinmesi, Twitter ve Vikipedi’nin bir dönem yasaklanmasından sonra olmuştu. Sadece ülkemizde değil dünyanın birçok yerinde yasak ve kısıtlamalara tabi olan birçok site mevcut. Bu durumlar da kullanıcıları ister istemez vpn servislerine yönlendiriyor. Örneğin, Torrent servislerinin ve bunun gibi ağların birçok ülkede yasaklandığı bir dünyada insanlar sık kullandığı bu servislere girmeye devam etmek istiyor. Bu durum vpn kullanımını da arttırıyor. Sadece yasaklı sitelere giriş değil, gizliliğe önem vererek mahremiyet korkusundan dolayı da binlerce insan vpn kullanabiliyor. Vpn servislerinin kullanımı sadece bununla kalmıyor.

İnternetin ilk çıkış zamanlarından bu yana vpn servisleri zaten kullanılıyor. Farklı bölgelerdeki kurum ya da şubelerindeki güvenli ağ sayesinde şirketler bilgi alışverişini bu şekilde sağlıyor. Örneğin, mağazaları olan bir şirketsiniz ve genel merkezden mağazalarınızla iletişim kurmanız gerekiyor. Gerekli tüm sevkiyat, satış raporları ve bilgi akışını vpn sayesinde sağlayabiliyorsunuz. Vpn servisleri bu iki kullanım şeklinde de mantık olarak aynı ilerliyor. Farklı ağ türleri ile güvenli bir bağlantı gerçekleştiriyorsunuz.

Beklentilerinizi sonuna kadar karşılayacak uygulamaların başında gelen Express Vpn, güvenlik ve gizlilik konusunda taviz vermeyen bir yapıya sahip. Oldukça kullanışlı bir arayüze sahip olan uygulama, müşterilerine 7/24 müşteri desteği de veriyor. 94 ülkede yaklaşık 3000 sunucuyla dünya genelinde oldukça ciddi bir kullanım oranına sahip olan uygulama hız konusunda da vpn uygulamalarda başı çekiyor. Türkçe dil desteği dahil toplam 16 dilde hizmet veren uygulama, güvenlik tarafında 256 bit AES metodunu kullanıyor. 4 güvenlik protokolüne ve askeri düzeyde şifrelemeye sahip olan Express vpn, kill switch özelliğine sahip. Bilmeyenler için kill switch, ani yaşanan bağlantı kesintilerinde bilgilerinizin açığa çıkmaması için internetinizi bağlantı tekrar sağlanıncaya kadar bloke ediyor. Bu bloke sayesinde bilgileriniz korunmuş oluyor. Bloke, internet bağlantısı tekrar sağlıklı şekilde sağlanınca kalkıyor.

Express VPN

Express vpn, hızın yanı sıra güvenlik ve gizlilik açısından oldukça kullanışlı bir vpn uygulaması konumunda. İnternete giriş konusunda yeterince bilgi sahibi olmayan kişilerin de rahatça kullanabileceği uygulama her kesime hitap ediyor. Google Play’de 10 milyon üstü bir indirmeye sahip olan uygulamayı telefonunuza indirebilirsiniz. Yıllık bir plan dahilinde aylık 7 dolar ödeyerek uygulamaya sahip olabilirsiniz. Ücret biraz yüksek olsa da dünya üzerinde oldukça fazla tercih edilen bu uygulama güvenliği ve hızıyla ön plana çıkıyor. Birçok farklı uygulama, daha uygun fiyatlar vererek reklam yapabiliyor. Ancak incelemelerde bazı sunuculardaki yavaşlık bu servisleri ele verebiliyor.

Express vpn hakkında birçok bilgiye internet sitelerinden ulaşabilirsiniz. Bu bilgilerin ve yorumların önemli bir kısmınının da oldukça olumlu olduğunu göreceksiniz. Ayrıca uygulama hakkında 10 kişilik bir ekiple yapılan ciddi bir inceleme de mevcut. 10 farklı ülkeden analizi yapan kişiler, özellikle internet kısıtlamalarının olduğu ülkelerden de bağlantılar gerçekleştirmiş. Ayrıca, IOS, Android, Mac ve Windows üzerinde testler gerçekleşmiş. Torrent ve oyunlarda hızlar test edilmiş. Ortaya çıkan sonuç ise gerçekten de yorumları doğrular nitelikte. Güvenlik, gizlilik ve hız konusunda tüm testleri başarıyla geçen Express vpn, gerçekten itibarını tüm testlerden geçerek kanıtlamış durumda.

Abd, İngiltere veya Brezilya gibi ülkelerdeki tüm sunucularda denenen Express vpn yüksek hızlar vermiş. Yayın sitelerini kolaylıkla açan uygulama Netflix, BBC, Disney+ gibi platformlarda da ara belleğe almadan izlenebiliyor. Bu yayın servislerine ulaşan vpn uygulaması sayısı oldukça azken Express vpn bu konuda lider durumda. Kill switch’in yanı sıra, sızıntı koruması ve ayrık tünelleme gibi birçok güvenlik bariyeriyle de oldukça iyi bir hizmet veriyor. Express vpn, internet erişimi konusunda oldukça katı kuralları olan Çin’de dahi güvenlik bariyerlerini rahatlıkla aşabiliyor. 2009 yılında kurulan ve yıllar içinde sunucularını ve güvenlik protokollerini ciddi şekilde geliştirerek bugünlere gelen Express vpn, diğer vpn uygulamalarına göre neredeyse kusursuz hale gelmiş durumda. Verilen paranın hakkını sonuna kadar alabileceğiniz uygulamayı gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Express vpn indir - https://fixjoy.com/18-express-vpn.html

Yorumlar (0)