e-Devlet ile abonelikler artık çok kolay!

Tüm vatandaşlar bundan böyle doğalgaz, elektrik, su ve telekom abonelik işlemlerini şubeye gitmeden halledebilecek. e-Devlet üzerinden hem abonelik hem de iptal işlemlerini düzeltmek mümkün.

TEKNOLOJİ 18.02.2019, 13:00 18.02.2019, 13:00
e-Devlet ile abonelikler artık çok kolay!

Artık tüm vatandaşlar, e-Devlet üzerinden abonelik işlemlerini yorulmadan halledebilecek.

Doğalgaz, elektrik, su gibi aboneliklerini, milyonlarca vatandaş bu sistemle dijital ortamdan işlemlerini halledebilecekler.

İPTAL İŞLEMLERİNİ DE YAPILACAK

Bu yeni düzenleme ile milyonlarca tüketici, doğalgaz, elektrik, su ve telekom abonelikleri ile ilgili işlemlerini e-Devlet üzerinden yapabilecek. Böylelikle vatandaşların, abonelik işlemlerini halletmek için şubeye gitmesine gerek kalmayacak.

Bu yeni proje ile vatandaşların yapacakları işlemler için şubeye gitmelerinin önüne geçilecek. Vatandaş, abonelik işlemlerini bu sistemle aynı zamanda iptal etmelerini de sağlayacak. Ancak işlemlerini şubeden yapmak isteyenler için de bu uygulama devam edecek.

e-Devlet entegrasyon çalışmalarının 2019 sonuna kadar Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi'nin koordinasyonunda olmak üzere, tüm bakanlık ve kurumlarda tamamlanması da planlanıyor. e-Devlet üzerinden abonelik işlemlerini yapmak için PTT şubelerinden e-Devlet şifresi alınması gerekiyor.

Yorumlar (0)