TFF başkan adayı Rıdvan Dilmen, seçim çalışmalarına erken başladı: Tayyip beyi çok severim, futbol için bir şans

Eski futbolcu ve teknik direktör Rıdvan Dilmen, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’de futbol için bir şans olduğunu savundu.

SPOR 12.01.2017, 17:38 12.01.2017, 17:38
TFF başkan adayı Rıdvan Dilmen, seçim çalışmalarına erken başladı: Tayyip beyi çok severim, futbol için bir şans

Halen futbol yorumculuğu yapan Dilmen TRT Spor’da katıldığı Futbol Zirvesi programında, mali kriterlere uymayan kulüplerin borcuna dikkat çekerek şöyle konuştu: “Önümüzdeki yaz transfer paraları yine yükselecektir eğer kanun çıkmazsa. Çünkü bundan üç sene sonra hiçbir yöneticinin umurunda değil kulüpler, bugün olmadığı gibi. 5 milyar lira borcu varsa kulüplerin seneye para arttıkça 10-15 milyar liraya çıkacaktır, tartışmasız.”

 

‘Severim, çok severim Tayyip beyi’

 

Bu sorunun çözümü olarak Erdoğan’ı işaret eden Dilmen şunları söyledi: “Bu spora büyük hizmet veren, bir şans olduğunu düşündüğüm… Bunu bir siyasi propaganda olarak asla söylemem. Severim, çok da severim Tayyip beyi. Sayın cumhurbaşkanımız spordan gelen biri olduğu için işte statlar, paralar havada uçuşuyor doğru mu? Arazi için gidersin, bir kere de mali kriterler için gidin canım.”

 

TFF başkanlığına adaylığını açıklamıştı

 

Diken’nin haberine göre Dilmen, sağlık durumunun elvermesi halinde, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) 2019’da yapılacak olağan genel kurulunda başkanlığa aday olacağını açıklamıştı.

Yorumlar (0)